Naar hoofdinhoud Naar footer

Afdeling V&VN Palliatieve zorg: deskundigheid bevorderen

Gepubliceerd op: 01-01-2022

Een goede kwaliteit van verpleegkundigen en verzorgenden die werkzaam zijn in de palliatieve zorg is van essentieel belang. Verpleegkundigen en verzorgenden hebben vaak te maken met een complexe situatie van de zorgvrager en diens naasten, waar problemen op lichamelijk, psychisch, sociaal en spiritueel vlak elkaar beïnvloeden, en waar verschillende disciplines bij betrokken zijn. Om dit goed te doen, is de ontwikkeling en het bezitten van de juiste competenties en vaardigheden noodzakelijk.

De afdeling V&VN Palliatieve zorg wil de deskundigheid bevorderen. Bij deze afdeling, Pal voor Profs, zijn verpleegkundigen en verzorgenden aangesloten die werkzaam zijn in de palliatieve zorg en zo elkaar ontmoeten, kennis en inspiratie ontvangen en delen. Daarnaast vind je bij deze afdeling het beroepsprofiel en competentieprofiel van verpleegkundigen palliatieve zorg.

Je kunt alleen lid worden van de afdeling wanneer je eerst lid wordt van de ‘moederorganisatie’ V&VN. Lees hieronder meer over de afdeling V&VN Palliatieve Zorg.

Deel deze pagina via:

Soort

Website

Organisatie / Uitgever

V&VN