Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Congressen en bijeenkomsten georganiseerd door (één van de partners van) het kennisplein Zorg voor Beter.

vrijdag 09 juni Utrecht

Inspiratiedag: problemen voorkomen met de kennis van nu We spreken met elkaar dilemma’s en keuzemomenten bij moeilijke besluiten en wat we daarvan hebben geleerd. Hoe maak je moeilijke besluiten en waar houd je allemaal rekening mee?

dinsdag 13 juni ‘s-Hertogenbosch

Landelijke conferentie: een nieuwe generatie ouderen langer thuis In deze conferentie gaan we in gesprek over hoe ouderen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen leefomgeving kunnen blijven, omdat ze dat het liefste doen.

dinsdag 27 juni Utrecht

Congres: van zorg naar bewegen om antwoord te geven op de vraag: wat kunnen jij en jouw collega-zorgprofessionals, samenwerkingspartners en patiënten zelf doen om patiënten meer te laten bewegen?

vrijdag 30 juni Online

Wzd Café - Aan de slag met de Wzd-wijzer Zorg verleen je iedere dag. Je wil het beste doen voor je cliënt. Maar soms weigert iemand jouw zorg. Of kan je cliënt zelf niet beslissen of het nodig is. De Wet zorg en dwang regelt wat je dan kunt doen. Maar hoe doe je dat samen met jouw collega's? Ga aan de slag met de Wzd-wijzer.

maandag 03 juli Utrecht

Congres ‘Waardigheid en trots voor de toekomst’: kom je ook? Tijdens het congres kijken we vooruit naar goede verpleegzorg voor de toekomst. Er zullen onder andere inspirerende sprekers zijn er worden workshops gegeven.