Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Congressen en bijeenkomsten georganiseerd door (één van de partners van) het kennisplein Zorg voor Beter.

woensdag 01 februari Lelystad

Infectiepreventie in de Thuiszorg Infectiepreventie is belangrijk, dat is de afgelopen jaren wel duidelijk geworden, maar hoe pas je nu een goede hygiëne en infectiepreventie toe in een dynamische sector zoals de thuiszorg?

dinsdag 14 februari online

Première Vilans TechTalks: Intimiteit en domotica Zorgvuldigheid en het realiseren van persoonlijke wensen zijn van levensbelang bij het inzetten van technologie. Krijgt dit wel voldoende aandacht op de werkvloer?

donderdag 23 februari online

Webinar: zinvol implementeren van zorgtechnologie in de praktijk Zorgtechnologie: veel organisaties willen er wat mee. In deze webinar bespreken we hoe technologie zinvol kan worden geïmplementeerd.

donderdag 09 maart online

Webinar: Infuustherapie, ook buiten het ziekenhuis! In dit webinar bespreken we de veelgestelde vragen over infuus tijdens de handelingen in de thuiszorg of instelling voor langdurige zorg.

donderdag 23 maart Driebergen

SKILZ-congres ‘Samen sterk voor kwaliteit in de langdurige zorg' Tijdens het congres worden er onder andere dilemma's besproken over wilsbekwaamheid, afweergedrag en infectiepreventie. Naast de inhoudelijke thema’s is er ook de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.