Naar hoofdinhoud Naar footer

MediCheck App voor dubbele controle

Gepubliceerd op: 05-07-2017

De MediCheck App is een app voor de zorg (en de apotheek) die zich richt op dubbele controle.

Media:

YouTube video thumbnail

Ook de MediCheck App is een app voor de zorg (en de apotheek) die zich richt op dubbele controle (lees meer: dubbele controle). De app is speciaal ontwikkeld om alles rondom het toedienen van medicatie digitaal vast te leggen voor alle zorgpartners in de medicatieketen.

De app biedt een actueel medicatieoverzicht met foto’s en bijsluiters van de medicatie en zorgt voor de communicatie tussen apotheek, zorgorganisaties en zorgprofessionals. Cliëntinformatie wordt beveiligd opgeslagen (privacy gewaarborgd). De app is onafhankelijk van een groothandel of apotheekketen en is te koppelen met ECDs, GDS (baxter)bedrijven, Trombosedienst, EVS, ZIS, etc. De app biedt een verbinding met de apotheekinformatiesystemen PharmaCom en CGM Apotheek (voorheen MIRA).

De app is geschikt voor gebruik op alle soorten devices: iPad, laptop, Chromebook, mobiel, etc. Ook deze app is speciaal voor organisaties, die daarvoor licentiekosten per cliënt per dag betalen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de organisatie.

Bekijk de video bovenaan deze pagina voor meer informatie over MediCheck. 

Ga naar

MediCheck

Lees meer op de website.

Deel deze pagina via:

Soort

Apps

Organisatie / Uitgever

https://www.medicheckapp.nl/