Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Corona

5 veelgestelde vragen over vaccinatie tegen corona 05/01/2021

Het vaccinatieprogramma tegen Covid-19 is op 6 januari van start gegaan. Zorgmedewerkers in verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen worden als eerste via hun werkgever uitgenodigd voor een vaccinatie. Vanaf 18 januari worden ook verpleeghuisbewoners ingeënt. Lees de antwoorden op veelgestelde vragen.

1. Wie is wanneer aan de beurt voor een vaccinatie?

In de vaccinatiestrategie staat beschreven wie wanner ingeënt kan worden, en ook met welk vaccin. Hieronder staat de volgorde van vaccinatie van de diverse groepen in de langdurige zorg weergegeven (GGZ staat wel in de flowchart, niet hieronder opgenomen). Soms starten verschillende groepen tegelijkertijd. Op 20 januari heett minister Hugo de Jonge bekend gemaakt dat 85-plussers toch eerder aan de beurt komen. Dit is nog niet verwerkt in onderstaande flowchart 12 januari 2021: 

  1. Medewerkers verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen (273.000)
  2. Medewerkers acute zorg (30.000)
  3. Bewoners verpleeghuizen en mensen met een verstandelijke beperking in een instelling (155.000) door instellingsarts
  4. Bewoners kleinschalige woonvormen en mensen met een verstandelijke beperking in een instelling (77.000) door huisarts
  5. Medewerkers gehandicaptenzorg (258.000)
  6. Medewerkers wijkverpleging en Wmo (204.000)
  7. Niet mobiele thuiswonenden vanaf 60 jaar
  8. Mensen van 18-60 jaar met een medische indicatie (1.800.000)
  9. Mobiele thuiswonenden vanaf 60 jaar
  10. Mensen van 18 - 60 jaar zonder medische indicatie, van oud naar jong (7.100.000)

Vaccinatiestrategie - flowchart (pdf, 12 jan. 2021) op Rijksoverheid.nl

2. Waarom wordt het zorgpersoneel eerst gevaccineerd (en niet de ouderen)? 

Omdat het vaccin van BioNTech/Pfizer verpakt blijkt te zijn in grote hoeveelheden (975 doses) en bewaard moet worden bij -75°C, leent het zich minder goed voor kleinschalige verspreiding over verschillende instellingen. Daarom is nu gekozen voor een eerste vaccinatie-operatie via circa 30 centrale priklocaties die de GGD gaat opzetten. Zorgmedewerkers kunnen hier makkelijker naartoe dan verpleeghuisbewoners. Tegelijk wordt ook zo snel mogelijk gestart met het inenten van bewoners van verpleeghuizen en instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. 

 

3. Wat zal het effect zijn? Gaat de verspreiding van het virus dan ook verminderen?

Nee, de eerste vaccinatieronde heeft met name tot doel de meest kwetsbaren in onze samenleving te beschermen voor een besmetting. In eerste instantie zal dat weinig effect hebben op de verspreiding van het virus omdat bijvoorbeeld kwetsbare ouderen zelf geen grote verspreiders van het virus zijn.

De eerste vaccinatieronde heeft waarschijnlijk wel effect op het aantal sterfgevallen. Experts verwachten dat het coronasterftecijfer sterk kan dalen. Dit is wel afhankelijk van hoe effectief het vaccin in de praktijk blijkt voor ouderen en kwetsbaren. Als de inenting goed werkt voor 70+'ers vermindert ook de toestroom van coronapatiënten in het ziekenhuis.

De eerste vaccinatieronde zal weinig impact hebben op de verspreiding van het virus omdat de verspreiding vooral via andere leeftijdsgroepen plaatsvindt. Bewoners van verpleeghuizen spelen bijvoorbeeld geen grote rol bij de verspreiding van het virus. Voorlopig zullen coronaregels waarschijnlijk dus ook niet ingrijpend versoepeld worden. 

Uit RIVM-data blijkt dat 90 procent van alle geregistreerde coronasterfgevallen valt toe te schrijven aan de leeftijdsgroep 70+. De helft van de ziekenhuisopnames bevindt zich in deze groep. Van alle sterfgevallen onder de 70 jaar heeft twee derde van de patiënten een vastgestelde onderliggende aandoening. Vaccineren zal dus invloed hebben op het aantal sterfgevallen en ziekenhuisopnames.

4. Wie gaan de vaccinaties uitvoeren? 

Volgens het plan van nu zullen verpleeghuisbewoners ingeënt worden door instellingsartsen. Dit geldt ook voor mensen die verstandelijk beperkt zijn en in een instelling wonen. Zorgpersoneel wordt ingeënt via de 30 priklocaties van de GGD. Mensen boven de 60 die thuis wonen, zullen ingeënt worden door de huisarts. RIVM, GGD, huisartsen en artsen van verpleeghuizen en instellingen zullen hierbij nauw samenwerken. 

5. Is vaccinatie verplicht?

Nee, vaccinatie tegen het coronavirus wordt niet verplicht.

Tip voor cliënten

Als je al lange tijd leeft met een ziekte of met een beperking kan corona een extra risico zijn. Mogelijk werk je met cliënten die tot de risicogroepen van het RIVM behoren. Het kan zijn dat zij bezorgd zijn en behoefte hebben aan informatie over zijn of haar situatie. Zodat zij betere keuzes kunnen maken over wat wel of niet te doen. Wij helpen ze antwoorden te vinden. Met tips en praktische informatie.
 
Naar het informatiepunt

Meer informatie over vaccinaties tegen corona

Reageer op deze pagina

JOUW REACTIE
Wil je een link invoegen in de tekst? Zet de link tussen vierkante haken: [www.zorgvoorbeter.nl]Reacties

Angelina Brooks 21/5/2022

Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, want ik heb nog nooit eerder iets over zo'n wonder gehoord. Niemand had me ervan kunnen overtuigen totdat Dr. Ilekhojie een geweldig werk voor me had gedaan dat mijn gebroken huwelijk herstelde na zes maanden scheiding. Ik was echt geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er is rust in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsspreuk. Neem nu contact met hem op voor elke vorm van hulp die je nodig hebt via Whatsapp/call/viber: +2348147400259) of e-mail: gethelp05@gmail.com)


Keith Burge 21/5/2022

I will forever remain grateful to lord Bubuza because he has put an end to financial problems. I am Keith Burge; I like to play lottery when the jackpot is high but winning becomes a huge problem. I want to thank lord Bubuza for giving me the 5 lottery digit numbers after casting a spell for me in his temple, the numbers matched the five white balls in the Dec. 4 drawing to win a $1 million prize and I won. I read about his wonderful spell work online and I gave it a try and today my life has changed for the better. This man is a god on Earth. Do you play lottery and always lose ? Lord Bubuza is all you need now, He did it for me. Visit his website: Lordbubuzamiraclework.com or email: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com or WhatsApp: +1 951 442 2214


Laura Lievano 20/5/2022

Hallo allemaal, mijn naam is Laura Lievano en ik ben hier om ook Dr. Isikolo te bedanken, die God gebruikte om mijn situatie te verwoesten en de vreugde en het geluk in mijn huis te herstellen. Ik verloor mijn man aan een dame in het buitenland toen hij ging werken in dezelfde regio waar zij woont. Ik heb nooit geweten wat er allemaal gebeurde totdat een vriend van mij me foto's van beide samen stuurde en het was me daarna bekend dat dit de reden was waarom mijn man koud tegen me werd en me achterliet. Mijn man was gehypnotiseerd en beheerste mijn geest en ik wist alles toen ik contact opnam met Dr. Isikolo toen ik naar hulp zocht en er geen vond. Hij verzekerde me van zijn terugkeer en het herstel van onze liefde en geluk, wat hij deed en het resultaat begon zich na 48 uur te manifesteren. Nu heb ik mijn man terug en ik kan Dr Isikolo niet genoeg bedanken voor zijn eerlijkheid en steun. Stuur hem een sms via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com als je hulp nodig hebt.


Dr. Etusi Spell herbal 20/5/2022

Hallo lieve lieve broers en zussen van over de hele wereld, red je huwelijk vandaag van echtscheiding. Krijg je ex-minnaar terug! Ik heb duizenden vrouwen/mannen geholpen om hun ex-geliefde terug te krijgen, voor elke vorm van spreuken zoals het oproepen van een krachtige voodoo-geest die dingen in jouw voordeel zal veranderen!. Hulp nodig bij...??
Liefde spreuken-??
Je ex terugkrijgen-??
Seksuele spreuken-??
Een baan / post op kantoor nodig-??
Vruchtbaarheidsspreuken-??
Geluksverhogende spreuken-??
Successpreuken-??
Wraak-??
Bescherming spreuken-
Genezende spreuken en zegenspreuken-??
En spirituele genezing van welke ziekte dan ook is beschikbaar-??
Huwelijks-/relatiespreuken nu beschikbaar Voor meer info over hoe het werkt kun je me gratis een dm sturen of hem chatten via WhatsApp op ?? +31 644343587 of stuur hem een e-mail... dretusispell0147@gmail.com


harmdirk knol 20/5/2022

Lening aanbieding beschikbaar!!! Toen ik een lening aanvroeg om mijn gebouw te kopen als eigenaar van een klein bedrijf in een moeilijke situatie, zeiden conventionele banken dat ze me niet konden helpen. Harmdirk Knol Leningfirma ging met me zitten, hoorde mijn situatie en besloot dat ik het waard was om te nemen een kans op. Hier zijn we 5 jaar later en ik heb zojuist mijn lening voor nog eens 7 jaar verlengd. Ik had mijn gebouw niet kunnen kopen zonder de hulp van Harmdirk Knol en zal hen voor altijd dank verschuldigd zijn voor het geven van mij een kans wanneer nee iemand anders zou." Iedereen die financiële hulp nodig heeft, is het juiste bedrijf om u te helpen e-mail: harmdirk.knol0147@gmail.com of WhatsApp: +1 470-728-7335 voor meer info.


harmdirk knol 20/5/2022

Lening aanbieding beschikbaar!!! Toen ik een lening aanvroeg om mijn gebouw te kopen als eigenaar van een klein bedrijf in een moeilijke situatie, zeiden conventionele banken dat ze me niet konden helpen. Harmdirk Knol Leningfirma ging met me zitten, hoorde mijn situatie en besloot dat ik het waard was om te nemen een kans op. Hier zijn we 5 jaar later en ik heb zojuist mijn lening voor nog eens 7 jaar verlengd. Ik had mijn gebouw niet kunnen kopen zonder de hulp van Harmdirk Knol en zal hen voor altijd dank verschuldigd zijn voor het geven van mij een kans wanneer nee iemand anders zou." Iedereen die financiële hulp nodig heeft, is het juiste bedrijf om u te helpen e-mail: harmdirk.knol0147@gmail.com of WhatsApp: +1 470-728-7335 voor meer info.


Cloe Amber 19/5/2022

Ik ontmoette een vriend bij wie ik klaagde over mijn onvermogen om een tastbaar bedrag te winnen en hij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die hem hielp met een loterijspreuk en hij won $ 200.000. Ik heb via hem contact met hem opgenomen en hij verzekerde me dat ik veel zal winnen als hij de loterijspreuk voor mij uitvoert. Hij vroeg me om hem 48 uur te geven zodat hij alles zou krijgen wat nodig is voor mijn loterijspreuk, dus ik wachtte 48 uur en hij droeg me op om een kaartje te krijgen, afhankelijk van hoeveel mijn hart kiest. Ik kocht een powerball-ticket en werd miljonair toen de trekkingen kwamen. Nu heb ik genoeg geld om mijn bedrijf op te zetten nadat ik bijna dakloos was geworden. Bedankt Dr Ilekhojie, ik ben dankbaar. Ik laat zijn contactpersoon hier voor iedereen die geluk nodig heeft om te winnen. Bel hem +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com


Keith Burge 19/5/2022

HEER BUBUZA IS DE JUISTE MAN OM U TE HELPEN ELKE LOTERIJSPEL TE WINNEN: Mijn leven is een getuigenis vanwege heer Bubuza. Hoe zal ik hem genoeg bedanken voor het maken van mij een miljonair met zijn loterijspreuk, voorheen worstelde ik om de kost te verdienen, maar hier deel ik vandaag mijn prachtige getuigenis van hoe ik veel won in het Michigan-loterijspel. Ik heb nog nooit een man met een hart van goud zoals hij gezien, nadat hij een loterijspreuk voor mij had uitgesproken, gaf hij me vijfcijferige getallen en zei dat het hem door zijn goden was geopenbaard toen hij de spreuk uitsprak. Ik speelde het loterijspel en de getallen komen overeen met de vijf witte ballen en ik won $ 1 miljoen dollar. Ik denk dat deze man een god op aarde is omdat hij van mij een jackpotwinnaar heeft gemaakt. Wil je de loterijspellen winnen zonder stress of angst? Lord Bubuza is de juiste man, hij is een SEER en kan winnende nummers onthullen met zijn spreuk. Mijn naam is Keith Burge, neem contact met hem op via de website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com


Keith Burge 19/5/2022

HEER BUBUZA IS DE JUISTE MAN OM U TE HELPEN ELKE LOTERIJSPEL TE WINNEN: Mijn leven is een getuigenis vanwege heer Bubuza. Hoe zal ik hem genoeg bedanken voor het maken van mij een miljonair met zijn loterijspreuk, voorheen worstelde ik om de kost te verdienen, maar hier deel ik vandaag mijn prachtige getuigenis van hoe ik veel won in het Michigan-loterijspel. Ik heb nog nooit een man met een hart van goud zoals hij gezien, nadat hij een loterijspreuk voor mij had uitgesproken, gaf hij me vijfcijferige getallen en zei dat het hem door zijn goden was geopenbaard toen hij de spreuk uitsprak. Ik speelde het loterijspel en de getallen komen overeen met de vijf witte ballen en ik won $ 1 miljoen dollar. Ik denk dat deze man een god op aarde is omdat hij van mij een jackpotwinnaar heeft gemaakt. Wil je de loterijspellen winnen zonder stress of angst? Lord Bubuza is de juiste man, hij is een SEER en kan winnende nummers onthullen met zijn spreuk. Mijn naam is Keith Burge, neem contact met hem op via de website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com


Keith Burge 19/5/2022

HEER BUBUZA IS DE JUISTE MAN OM U TE HELPEN ELKE LOTERIJSPEL TE WINNEN: Mijn leven is een getuigenis vanwege heer Bubuza. Hoe zal ik hem genoeg bedanken voor het maken van mij een miljonair met zijn loterijspreuk, voorheen worstelde ik om de kost te verdienen, maar hier deel ik vandaag mijn prachtige getuigenis van hoe ik veel won in het Michigan-loterijspel. Ik heb nog nooit een man met een hart van goud zoals hij gezien, nadat hij een loterijspreuk voor mij had uitgesproken, gaf hij me vijfcijferige getallen en zei dat het hem door zijn goden was geopenbaard toen hij de spreuk uitsprak. Ik speelde het loterijspel en de getallen komen overeen met de vijf witte ballen en ik won $ 1 miljoen dollar. Ik denk dat deze man een god op aarde is omdat hij van mij een jackpotwinnaar heeft gemaakt. Wil je de loterijspellen winnen zonder stress of angst? Lord Bubuza is de juiste man, hij is een SEER en kan winnende nummers onthullen met zijn spreuk. Mijn naam is Keith Burge, neem contact met hem op via de website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com


Keith Burge 19/5/2022

HEER BUBUZA IS DE JUISTE MAN OM U TE HELPEN ELKE LOTERIJSPEL TE WINNEN: Mijn leven is een getuigenis vanwege heer Bubuza. Hoe zal ik hem genoeg bedanken voor het maken van mij een miljonair met zijn loterijspreuk, voorheen worstelde ik om de kost te verdienen, maar hier deel ik vandaag mijn prachtige getuigenis van hoe ik veel won in het Michigan-loterijspel. Ik heb nog nooit een man met een hart van goud zoals hij gezien, nadat hij een loterijspreuk voor mij had uitgesproken, gaf hij me vijfcijferige getallen en zei dat het hem door zijn goden was geopenbaard toen hij de spreuk uitsprak. Ik speelde het loterijspel en de getallen komen overeen met de vijf witte ballen en ik won $ 1 miljoen dollar. Ik denk dat deze man een god op aarde is omdat hij van mij een jackpotwinnaar heeft gemaakt. Wil je de loterijspellen winnen zonder stress of angst? Lord Bubuza is de juiste man, hij is een SEER en kan winnende nummers onthullen met zijn spreuk. Mijn naam is Keith Burge, neem contact met hem op via de website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com


Marie Levi 18/5/2022

Een grote dank van Marie Levi aan DR ISIKOLO voor het helpen van mij om mijn kapotte huis te herstellen. Inconsistentie was aan de orde van de dag in mijn huis en huwelijk. Mijn man heeft een enorm probleem gehad en mijn vlees gescheurd sinds we te veel misverstanden begonnen te krijgen. Op sommige dagen ging hij gewoon weg en kwam pas de afgelopen weken terug. Ik was er kapot van en probeerde alles wat ik kon om de problemen op te lossen, maar het lukte niet. Ik moest hulp zoeken en kreeg van een vriend de opdracht om contact op te nemen met DR ISIKOLO, wat ik deed. Ik heb nooit geweten dat het mogelijk zou zijn, omdat de problemen al twee hele jaren aanhielden. DR ISIKOLO verzekerde me en zei alleen dat ik hem moest vertrouwen en erin moest geloven dat mijn verlangens werden ingewilligd. Hij repareerde mijn huwelijk met zijn krachtige liefdesreünieband en mijn huis is weer geweldig en mijn man is bij mij om nooit meer weg te gaan. Neem ook contact met hem op en geloof dat hij je kan helpen, want hij heeft geen slechte reputatie. e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com of stuur hem een sms via WhatsApp +2348133261196


Arabella Matej 17/5/2022

Hallo iedereen. Mijn naam is Arabella Matej en ik ben hier om de geweldige Dr Isikolo te bedanken voor het oplossen van mijn huwelijksproblemen. Mijn huwelijk crashte als gevolg van eindeloze problemen en moeilijkheden die ik had met mijn man. Hij vertrok zonder om te kijken en ik was zoveel maanden alleen. Zijn familie kwam tussenbeide en er veranderde nog steeds niets. Ik was emotioneel kapot en verloor de hoop om weer liefde te vinden, want hij was alles in een man die ik ooit wilde. Net als zoveel mensen leerde ik DR ISIKOLO kennen toen ik op zoek ging naar hulp. We bespraken mijn problemen uitvoerig en hij verzekerde me dat ik de oplossing zou krijgen die ik nodig had. Ik had geen andere keuze dan me aan zijn procedures te houden en hij stelde niets uit. Hij deed een liefdesreünie voor mij en mijn man en de liefde en het geluk dat we deelden werd hersteld en hij bereikte me precies na 48 uur zoals DR ISIKOLO beloofde. Hij is inderdaad een geweldige helper en hij is betrouwbaar. als je problemen hebt, stuur hem dan een sms via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com


Monalisa Landeka 16/5/2022

Mijn naam is Monalisa Landeka. Uit de overvloed van vreugde spreekt mijn hart lovend over DR ISIKOLO. Hij kwam me te hulp toen mijn leven maandenlang verwoest was. Mijn minnaar verliet me voor een andere dame en ik wist niet dat hij hersendood was en hypnotiserend. Ik deed alles wat ik kon om hem terug te laten keren naar mij, maar het mocht allemaal niet baten. Hij verliet de stad met de dame en ik heb nooit meer van hem gehoord of hem zelfs maar weer gezien. ik ging online op zoek naar hulp toen ik las hoe DR ISIKOLO andere vrouwen hielp die dezelfde problemen hadden. ik nam contact met hem op en hij vertelde me alles wat er moest gebeuren en ik voldeed. Zoals hij beloofde, werd de liefde en het geluk die ik met mijn partner deelde hersteld en werd hij gereinigd van de duistere charme die ze op hem hadden geplaatst en keerde hij na 48 uur terug naar mij. DR ISIKOLO is eerlijk in het helpen van mensen en hij kan u helpen als u vandaag besluit contact met hem op te nemen. Zijn e-mailcontact: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen via: (+234-813 326 1196)


Adelina Endias 16/5/2022

“We hebben het onlangs goedgemaakt, ook al was het moeilijk. Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen - de toekomst ziet er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Bedankt Dr. Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk en het terugbrengen van vrede in mijn hart ”. Ik voel me weer levend en mijn familie is compleet, allemaal dankzij Ilekhojie. Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen. Whatsapp/Bel +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com


Jerry Thomas 15/5/2022

ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om deze geweldige spreukgebruiker te introduceren, die het ongelooflijke kan doen. Met zijn magische kracht kan hij alles doen, elk probleem oplossen waarvan je denkt dat je er doorheen gaat. Neem contact met hem op voor elk probleem met zijn gegevens ....chubygreat@gmail.com of je kunt hem rechtstreeks WhatsAppen met zijn telefooncontact +2349056504566. neem contact met hem op en al uw problemen zullen zo snel mogelijk worden opgelost!


Daphne Pieter 14/5/2022

Hallo allemaal, ik wil mijn geweldige getuigenis delen over hoe DR ISIKOLO mijn leven zegende door het loterijspel te winnen met zijn geluksgetal. ik werkte vroeger als schoonmaker in de suppermarkt en ik speel nu al heel lang loterijen en ik win meestal niet. ik kwam een getuigenis tegen van iemand die getuigde over hoe DR ISIKOLO voor haar bad en haar een loterijspel gaf om te spelen en ze won een grote hoeveelheid geld. dus ik besloot ook mijn geluk te beproeven, ik nam contact met hem op en hij verzekerde me dat hij me zal helpen. Hij gaf me details over de noodzakelijke dingen die ik moest doen en hij deed zijn werk en gaf me de geluksgetallen. Gelukkig voor mij speelde ik het Euro-loterijspel en won ik 1.170.000 euro. Het is inderdaad wonderbaarlijk en ik kon de vreugde niet tegenhouden dan overal over hem te praten. Hij kan je ook helpen winnen. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp: +2348133261196.


Helen Oglosic 14/5/2022

De geweldige Dr Ilekhojie waar iedereen het op internet over heeft gehad, heeft me vorige week woensdag ook geholpen met zijn verzoeningsspreuk. Hij herstelde mijn verbroken relatie en bracht mijn ex terug naar mij. Ik heb de afgelopen 6 maanden een gebroken hart gehad nadat mijn vriend het uitmaakte, maar nadat ik online over Dr Ilekhojie had gezien, was ik erg blij om contact met hem op te nemen. Hij vertelde me wat ik moest doen en hij voerde de verzoeningsspreuk uit en binnen 48 uur kwam Andy terug en begon om vergeving te vragen. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn geweldige hulp. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) of Whatsapp +2348147400259)


Giovanni Jahem 13/5/2022

Mijn naam is Giovanni Jahem. Ik heb moeilijke tijden doorgemaakt met verschillende mannen die ware liefde en oprechte acceptatie vonden, totdat ik mijn man ontmoette die in mijn leven kwam en van me hield zonder woorden kunnen verklaren. We woonden 2 jaar samen en waren gelukkig totdat er te veel ruzies ontstonden en we onze wegen splitsten. Ik dacht dat ik verder kon, maar ik realiseerde me dat ik heel erg verliefd op hem was en voor altijd bij hem nodig had. Ik had geen andere keuze dan hulp te zoeken, wat me ertoe bracht contact op te nemen met Dr. Isikolo, wetende hoe hij anderen heeft kunnen helpen. Hij schonk me zijn aandacht en deed zijn best om ons weer met elkaar te verzoenen en binnen 48 uur manifesteerde het resultaat zich en hij kwam bij me terug en we maakten het weer goed. Nu is de liefde en het geluk teruggekeerd en alles wat ik kan zeggen is dat ik Dr. Isikolo echt waardeer omdat hij onbaatzuchtig is geweest in het helpen van mij en anderen. Zijn e-mailcontact: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.


William Talley 13/5/2022

Contact opnemen met Lord Bubuza was de beste beslissing die ik tot nu toe in mijn leven heb genomen, ik wil hem gewoon waarderen omdat ik overweldigd ben. Mijn vrouw bedroog me constant, ik heb haar twee keer betrapt, maar ik kon niet van haar scheiden omdat ik van haar hield, dus nam ik het als mijn verantwoordelijkheid om haar ermee te laten stoppen. Ik nam contact op met heer Bubuza en alles veranderde positief binnen 12 tot 16 uur nadat hij een liefdesbetovering voor mij had uitgesproken. Het gebeurde precies zoals hij me vertelde. Ga met me mee om Lord Bubuza te bedanken via WhatsApp: +1 951 442 2214 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com


William Talley 13/5/2022

Mijn huwelijk was niet om over naar huis te schrijven vanwege de constante manier waarop mijn vrouw me bedroog. Ik moet zeggen dat ik een goede vader ben voor onze lieve kinderen en een goede echtgenoot voor mijn mooie vrouw. Wat ervoor zorgde dat mijn vrouw bleef vreemdgaan, was wat ik nog moest ontdekken omdat het haar aan niets ontbreekt, ik zorg voor al haar behoeften en die van de kinderen, ik heb haar twee keer betrapt op vreemdgaan en ik vergaf haar omdat ze beloofde te veranderen, maar ze hield zich nooit aan haar belofte, ik kon niet van haar scheiden omdat ik zoveel van haar hield, dus nam ik het als mijn verantwoordelijkheid om te zoeken naar een permanente oplossing voor het probleem waarmee ons huwelijk werd geconfronteerd toen ik in contact kwam met heer Bubuza door de talrijke getuigenissen van hoe hij gebroken gezinnen herstelde, besloot ik het eens te proberen en hij beloofde mijn vrouw terug te krijgen onder de 16 uur na het uitspreken van een spreuk, ik volgde zijn instructies en ik kreeg de permanente oplossing voor mijn probleem, mijn vrouw is gestopt met vreemdgaan en ze is de beste vrouw en moeder geworden die je maar kunt bedenken. Neem vandaag nog contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 951 442 2214 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com


William Talley 13/5/2022

Mijn huwelijk was niet om over naar huis te schrijven vanwege de constante manier waarop mijn vrouw me bedroog. Ik moet zeggen dat ik een goede vader ben voor onze lieve kinderen en een goede echtgenoot voor mijn mooie vrouw. Wat ervoor zorgde dat mijn vrouw bleef vreemdgaan, was wat ik nog moest ontdekken omdat het haar aan niets ontbreekt, ik zorg voor al haar behoeften en die van de kinderen, ik heb haar twee keer betrapt op vreemdgaan en ik vergaf haar omdat ze beloofde te veranderen, maar ze hield zich nooit aan haar belofte, ik kon niet van haar scheiden omdat ik zoveel van haar hield, dus nam ik het als mijn verantwoordelijkheid om te zoeken naar een permanente oplossing voor het probleem waarmee ons huwelijk werd geconfronteerd toen ik in contact kwam met heer Bubuza door de talrijke getuigenissen van hoe hij gebroken gezinnen herstelde, besloot ik het eens te proberen en hij beloofde mijn vrouw terug te krijgen onder de 16 uur na het uitspreken van een spreuk, ik volgde zijn instructies en ik kreeg de permanente oplossing voor mijn probleem, mijn vrouw is gestopt met vreemdgaan en ze is de beste vrouw en moeder geworden die je maar kunt bedenken. Neem vandaag nog contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 951 442 2214 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com


Nang T 12/5/2022

Ik zou een gepensioneerde buschauffeur worden die geen spaargeld had, de gedachte hieraan bleef me elke dag leegzuigen, ik heb de afgelopen jaren lotto gespeeld zonder geluk. Ik ging online voor een onderzoek naar het leven na mijn pensionering toen ik willekeurige getuigenissen zag van mensen die een spreukgebruiker, genaamd Lord Bubuza, waardeerden voor het geven van de juiste LOTTO-winnende nummers, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza voor hulp bij het winnen van de LOTTO 6/49 JACKPOT via WhatsApp: +1 951 442 2214, hij zei dat ik alleen kan winnen met de juiste nummers die hem door zijn goden zullen worden onthuld na het uitspreken van een spreuk. Ik deed wat hij opdroeg en de spreuk werd uitgesproken, hij gaf me de nummers en zei dat ik zonder angst moest gaan spelen. Ik kocht het kaartje en speelde. Het was erg schokkend en verrassend toen ik ontdekte dat alle nummers Lord Bubuza game me overeenkwam met alle zes winnende nummers in de trekking van 6 april. Ik werd de winnaar van $ 18,7 miljoen met de hulp van Lord Bubuza-spreuk. Ik zal u blijven waarderen, meneer, omdat u mij miljonair heeft gemaakt met uw spreuk. Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com


Sandy Doyle 12/5/2022

Mijn naam is Sandy Doyle, ik ben een oma van 58 jaar, ik heb jaren in een magazijn gewerkt en ik hou van loterijspellen, maar win altijd niet. Ik was op een avond online onderzoek aan het doen toen ik willekeurige getuigenissen zag van mensen die heer Bubuza waardeerden voor het geven van de juiste winnende lotnummers na het uitspreken van een spreuk. Ik sprak met hem op WhatsApp: +1 951 442 2214 voor hulp en hij zei: ik zal een spreuk uitspreken en de winnende nummers van de loterij zullen door mijn goden aan mij worden onthuld (Oracle). Ik gaf zijn vereisten om de spreuk uit te spreken. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, stuurde hij me een aantal nummers en zei SPEEL ZONDER ANGST. Ik kocht 2 loterijkrasloten in een plaatselijke winkel en speelde. Ik won £ 1.000.000 pond op de eerste, maar ik geloofde het niet, dus ik kraste een ander ticket en zie, ik won opnieuw £ 10.000.000 pond. Ik stopte onmiddellijk met mijn magazijnbaan toen mijn winnende bedrag op mijn rekening stond. Lord Bubuza is een geweldige SEER en heeft mijn financiële status veranderd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com


Helen Oglosic 12/5/2022

Marele doctor Ilekhojie despre care toată lumea a vorbit pe internet m-a ajutat și cu vraja lui de reconciliere de săptămâna trecută, miercuri. Mi-a restabilit relația ruptă și l-a adus pe fostul meu înapoi la mine. Am fost cu inima zdrobită în ultimele 6 luni după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut online despre Dr. Ilekhojie, am fost foarte încântat să-l contactez. Mi-a spus ce trebuie să fac și a efectuat vraja de reconciliere și în 48 de ore, Andy s-a întors și a început să-și ceară iertare. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor. În cazul în care aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta și prin e-mailul său: (gethelp05@gmail.com) sau Whatsapp +2348147400259)


Licette Griffin 11/5/2022

HOE IK HET JUISTE LOTERIJNUMMER VAN EEN SPELL CASTER KREEG?
Ik ben een 59-jarige IT'er en het zou ons 25-jarig huwelijksjubileum zijn, maar we hadden geen geld om het te vieren. Ik kreeg een opdracht op kantoor, dus ik ging online om naar antwoorden te zoeken toen ik getuigenissen zag van mensen die heer Bubuza bedankten voor het geven van de juiste winnende lotnummers. Ik was ook erg geïnteresseerd om te winnen, dus nam ik contact op met heer Bubuza via WhatsApp: + 1 951 442 2214. Lord Bubuza antwoordde en zei dat hij een spreuk zal uitspreken en de winnende lotnummers zal onthullen met zijn spirituele krachten. Ik heb de items geleverd die hij nodig had om de spreuk uit te spreken en hij gaf me 6 nummers na het uitspreken van de spreuk. Ik was er zo zeker van dat ik zou winnen, dus ging ik naar een supermarkt en kocht een Jumbo Bucks-kaartje van $10 bij Gate City Express in East Lee Street in Greensboro en ging naar huis. Ik ging buiten zitten en krabde op het kaartje. Toen ik dat zag, won ik $ 1.000.000. Mijn naam is Licette Griffin, hoe kan ik Lord Bubuza genoeg bedanken? Ben je een loterijspeler? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com


Licette Griffin 11/5/2022

HOE IK HET JUISTE LOTERIJNUMMER VAN EEN SPELL CASTER KREEG?
Ik ben een 59-jarige IT'er en het zou ons 25-jarig huwelijksjubileum zijn, maar we hadden geen geld om het te vieren. Ik kreeg een opdracht op kantoor, dus ik ging online om naar antwoorden te zoeken toen ik getuigenissen zag van mensen die heer Bubuza bedankten voor het geven van de juiste winnende lotnummers. Ik was ook erg geïnteresseerd om te winnen, dus nam ik contact op met heer Bubuza via WhatsApp: + 1 951 442 2214. Lord Bubuza antwoordde en zei dat hij een spreuk zal uitspreken en de winnende lotnummers zal onthullen met zijn spirituele krachten. Ik heb de items geleverd die hij nodig had om de spreuk uit te spreken en hij gaf me 6 nummers na het uitspreken van de spreuk. Ik was er zo zeker van dat ik zou winnen, dus ging ik naar een supermarkt en kocht een Jumbo Bucks-kaartje van $10 bij Gate City Express in East Lee Street in Greensboro en ging naar huis. Ik ging buiten zitten en krabde op het kaartje. Toen ik dat zag, won ik $ 1.000.000. Mijn naam is Licette Griffin, hoe kan ik Lord Bubuza genoeg bedanken? Ben je een loterijspeler? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com


Claire Emerick 11/5/2022

It started from small misunderstandings after which he told me that it would be good to take a break, which I think turned into a breakup. He no longer looks for me. This brought me sadness because we have been together since high school and he was my first and only love. I searched for help everywhere on the internet and then i saw so many people putting out comments about Dr Ilekhojie, I got his contact the one of the comments and talked with him about my situation and he explained the process of reconciliation and how he will help me reconcile with him in three days. Its been exactly a month a contacted him now and everything has been perfect with Moh and i had to put out this comments becaue he deserves all the praise for helping me. I leave here his contact with all honestly Email (gethelp05@gmail.com) or contact him on Whatsapp/Viber (+2348147400259


William Talley 11/5/2022

VROLIJKE VROUW: Contact opnemen met Lord Bubuza was de beste beslissing die ik tot nu toe in mijn leven heb genomen, mijn huwelijk was niet om over naar huis te schrijven vanwege de constante manier waarop mijn vrouw me bleef bedriegen. Ik moet zeggen dat ik een goede vader ben voor onze lieve kinderen en een goede echtgenoot voor mijn mooie vrouw. Wat ervoor zorgde dat mijn vrouw bleef vreemdgaan, was wat ik nog moest ontdekken omdat het haar aan niets ontbreekt, ik zorg voor al haar behoeften en die van de kinderen, ik heb haar twee keer betrapt op vreemdgaan en ik vergaf haar omdat ze beloofde te veranderen, maar ze hield zich nooit aan haar belofte, ik kon niet van haar scheiden omdat ik zoveel van haar hield, dus nam ik het als mijn verantwoordelijkheid om te zoeken naar een permanente oplossing voor het probleem waarmee ons huwelijk werd geconfronteerd toen ik in contact kwam met heer Bubuza door de talrijke getuigenissen van hoe hij gebroken gezinnen herstelde, besloot ik het eens te proberen en hij beloofde mijn vrouw terug te krijgen onder de 16 uur na het uitspreken van een spreuk, ik volgde zijn instructies en ik kreeg de permanente oplossing voor mijn probleem, mijn vrouw is gestopt met vreemdgaan en ze is de beste vrouw en moeder geworden die je maar kunt bedenken. Neem vandaag nog contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com


Veronika Daan 10/5/2022

Hallo, ik ben Veronika Daan. Ik had een prachtige verbintenis met mijn man en we deelden geluk, warmte en ware liefde. We woonden 12 jaar samen en kregen twee kinderen. een paar maanden geleden begonnen we eindeloze problemen en constante ruzies te krijgen. het huis was gevuld met ongeluk en mijn kinderen huilden altijd en zagen ons de hele tijd vechten. Hij ging uiteindelijk weg en sneed alle middelen voor ons af om met hem te communiceren. Ik deed alles wat ik kon om hem terug te krijgen vanwege hoeveel ik van hem hield, maar het mocht niet baten. DR ISIKOLO kwam me te hulp toen ik contact met hem opnam en hij onthulde me dat een vrouw achter de problemen zat die we hadden, omdat hij mijn man met duistere magische spreuken in bedwang hield om hem van mij en mijn kinderen af ​​te pakken. en beloofde me te helpen, wat hij deed toen ik me aan de procedures van zijn werk hield. Mijn man was gereinigd en gezuiverd van de charme en hervond zichzelf en keerde terug naar huis naar ons en we verzonnen dingen. We leven weer gelukkig samen. DR ISIKOLO kan u ook helpen. neem gewoon contact met hem op via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com


Mira Soliman 10/5/2022

Hallo vrienden, wat ik op het punt sta te delen, kan nuttig zijn voor jou of voor sommigen die je kent, ik had nooit gedacht dat ik zo'n getuigenis zou schrijven, maar omdat ik wil dat andere mensen hun geluk vinden zoals ik het mijne heb gevonden. Ik leefde in de hel met mijn man die ooit een liefhebbende man voor mij was, na 5 jaar van ons huwelijk nam hij zijn plicht als mijn man niet meer op zich en was ook vijandig jegens mij, ik leefde in angst en ging bijna voor een echtscheiding. Ik las een artikel over huwelijksproblemen en snelle oplossingen toen ik Dr. Ajayi tegenkwam, een krachtige spirituele man die veel mensen heeft geholpen in hun relatieproblemen. Ik nam zijn contact op en sprak met hem over het gedrag van mijn man tegenover mij, hij vertelde me wat er moest gebeuren en ik deed zoals opgedragen en na een paar dagen begonnen te zijn met het werk met Dr. Ajayi, veranderde mijn man ten goede, ik was verrast toen hij een nieuwe auto voor me kocht om zich te verontschuldigen voor de verkeerde daden die hij mij heeft begaan en we leven nu in vrede. Allemaal dankzij Dr Ajayi, als je te maken hebt met een relatieprobleem, wees dan niet verlegen voor je probleem, neem contact op met Dr Ajayi op Whatsapp / Viber: +2347084887094 voor een blijvende oplossing voor je probleem.


Aloe 10/5/2022

Liefde geeft nooit op, verliest nooit het geloof, is altijd hoopvol en volhardt onder alle omstandigheden. Ik geef God alle eer omdat hij Dr. Ige Ajayi in mijn leven heeft gebracht omdat hij me heeft geholpen mijn vrouw terug te krijgen waardoor ik voor een jaar ben gescheiden. Ik was de laatste persoon op aarde die het feit accepteerde dat spreuken bestaan ​​of niet werken totdat ik werd doorverwezen naar Dr. Ige Ajayi, online naar wie zoveel mensen heeft geholpen met zijn krachtige spreuken. Ik had geen andere keuze dan het te proberen, want 3 maanden na de scheiding werd ik gedegradeerd op mijn werkplek vanwege een depressie, want ik weet niet wat ik moet doen om haar terug te krijgen, maar ik dank God vandaag voor het gebruik van Dr. Ige Ajayi om mijn geluk en liefdesleven binnen 48 uur terug te krijgen. Vorige week hier, ben ik terug gepromoveerd naar mijn functie en ik ben hier om mijn eigen ervaring te delen met deze man genaamd Dr. Ige Ajayi. Ik weet niet wat je vandaag doormaakt, maar weet dat er in elke situatie altijd een uitweg is. Dr, Ajayi, bereidt ook spreuken voor zoals Loterijspreuk, werkspreuk, spreuk om een ​​echtscheiding te stoppen, spreukgenezing voor ziekten, beschermingsspreuk, spreuk om succesvol te worden, rijk en krachtige gerechtsspreuken E.T.C. Neem contact op met e-mail drigeajayi@gmail.com. Telefoon/Whatsapp +2348057393990


Jose Fernando, 10/5/2022

De minnaar is terug, ik ben Jose Fernando, mijn minnaar heeft het uitgemaakt met mij alleen omdat ze een andere man leuk vindt van wie ze zegt dat ze van houdt en het kan haar niet schelen hoe ik over haar denk. hou zoveel van haar drie dagen kon ik niet eten, toen mijn vriend me kwam bezoeken ik vertelde hem alles wat er was gebeurd hij zei me dat ik me geen zorgen moest maken dat mijn minnaar bij me terug zou komen toen belde hij dr Sacre en vertelde hem wat ik zei en hij zei tegen mijn vriend dat hij me de telefoon moest geven nadat we hadden gepraat en ik deed wat hij me vroeg te doen kun je geloven dat mijn geliefde die het uitmaakte terugkwam vraag me om vergeving en nu is ze blij met mij allemaal met dank aan Dr Sacre

Neem ook contact op als je hulp nodig hebt sacretempleofpower@gmail.com bel of WhatsApp is privénummer +2349076034359


Angelina Brooks 9/5/2022

Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, want ik heb nog nooit eerder iets over zo'n wonder gehoord. Niemand had me ervan kunnen overtuigen totdat Dr. Ilekhojie een geweldig werk voor me had gedaan dat mijn gebroken huwelijk herstelde na zes maanden scheiding. Ik was echt geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er is rust in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsspreuk. Neem nu contact met hem op voor elke vorm van hulp via e-mail: gethelp05@gmail.com of sms/bel: +2348147400259


PRINCE 6/5/2022

Het verheugt mijn hart te weten dat ik iemand heb om altijd naar toe te rennen, ongeacht mijn situatie in het leven. DR OSOBA is een God in een menselijk lichaam die nog nooit iemand in de steek heeft gelaten, want ik ben een levende getuige van zijn goede werken. Ik ben al meer dan 2 jaar gescheiden van mijn vrouw en ik dacht dat ik alles kwijt was totdat ik werd doorverwezen naar DR OSOBA die me hielp om mijn verloren relatie met mijn vrouw binnen 48 uur te herstellen. DR OSOBA heeft een spreuk voor me voorbereid die mijn vrouw terugbracht en nu zijn we herenigd met veel meer liefde en geluk. Wees hier niet sceptisch over, want ik heb het meegemaakt en misschien ben jij de volgende gelukkige die je geliefde binnen 48 uur voor altijd terugkrijgt. Wie je ook bent en hulp nodig hebt, aarzel niet om nu contact op te nemen met DR OSOBA via zijn website: ( DROSOBASOLUTIONCENTER@GMAIL.COM ) of via WhatsApp op: +2348107577983 of via zijn e-mail via: DROSOBASOLUTIONCENTER@GMAIL.COM en hij doet ook loterijspreuken. Veel succes aan iedereen die dit leest.


Marisa Leonardo 5/5/2022

Ik heb contact gehad met verschillende spiritisten. Niets werkte voor mij nadat ik had betaald en sommige waren voor de hand liggende valsspelers. Toen zag ik een opmerking op deze site met een persoon die zei dat ze resultaten had met Dr Ilekhojie. Ondanks de vermoedens en alles wat ik had meegemaakt, liet hij me echt zien dat hij echt was. Hem vertrouwen is waarschijnlijk de beste beslissing die ik ooit in mijn leven heb genomen, omdat mijn ex-man 48 uur nadat dr. Ilekhojie een verzoeningsspreuk had uitgevoerd, terugkeerde. Ik heb veel tijd besteed aan de wens dat ik nog een kans zou krijgen met mijn man en Dr. Ilekhojie heeft het mogelijk gemaakt en mijn hart is gevuld met vreugde. Neem contact op met Dr Ilekhojie als je dezelfde hulp nodig hebt als de mijne. Neem contact op met zijn telefoon +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com


Vanessa Modric 3/5/2022

Mijn naam is Vanessa Modric. Ik heb nooit geweten dat mensen zo aardig, onbaatzuchtig en geweldig konden zijn totdat DR ISIKOLO me hielp met mijn huwelijksproblemen. Mijn verbintenis met mijn man duurde niet tot een jaar toen we problemen begonnen te krijgen. Het kwam zo vaak voor dat ik depressief werd en ermee bleef worstelen en tegelijkertijd vertrok mijn man en zwoer hij nooit meer terug te keren. Ik wist op dat moment niet wat ik met mijn leven aan moest. Ik moest blijven zoeken naar hulp totdat DR ISIKOLO me te hulp kwam. Nadat hij grondig overleg had gepleegd, was het me duidelijk dat de ex-minnaar van mijn man iets had gedaan om ons te breken zodat ze hem terug kon krijgen. DR ISIKOLO heeft mij verteld wat ik moet doen en met alle zekerheid moet ik het resultaat na 2 dagen hebben. waaraan ik voldeed en hij hielp me en het resultaat was zo geweldig. Nu is mijn man weer bij mij en we zijn in verwachting van ons eerste kind in warmte en geluk. Stuur hem een sms via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com


Gisela 2/5/2022

Goede dag allemaal, mijn naam is Gisela uit Duitsland, ik wil de geweldige Dr. Okpa bedanken voor het helpen en herstellen van mijn gebroken huwelijk, ik had nooit gedacht dat ik mijn man terug zou kunnen krijgen nadat we 2 jaar gescheiden waren en ik ben ik probeerde alle middelen om hem terug te krijgen, wat ik vaak faalde en besloot het niet opnieuw te proberen, maar pas toen ik ontdekte hoe deze geweldige man, Dr. Okpa genaamd, iemands gebroken huwelijk van 7 jaar herstelde en ik was verbaasd omdat het mijne slechts 2 jaar was . Dus ik moest hem een ​​kans geven om te zien of hij mij ook kan helpen, wat hij deed met zijn krachten, en om het kort te houden, ik heb nu mijn man thuis en we leven gelukkig samen als nooit tevoren. Ik wil Dr Okpa waarderen en aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft op welk gebied van hun huwelijks- of relatieleven dan ook, en ik verzeker je dat Dr Okpa de eenheid zal herstellen en brengen in je gebroken huis. U kunt contact met hem opnemen via e-mail: okpatempleofsolution@gmail.com of bel +27653527813.

Heel erg bedankt, dokter Okpa.


Loreta Emilio 2/5/2022

DR ISIKOLO is gewoon de beste spell caster en helper. Mijn naam is Loreta Emilio, uit respect voor jou en je spreuken moet ik deze getuigenis aan iedereen bekendmaken. Ik ben bij andere spellcasters geweest zonder enig resultaat te zien. Ik wou dat ik eerder naar je toe kwam, ik kreeg het beste van je. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere spreukenzoekers om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr Isikolo. Nadat de liefdesspreuk was afgelopen, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem. Zijn spreuken deden wonderen en mijn man is terug met vol liefde. Het is een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest vergeven, ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving en om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ben blij, je bent een God die naar mij en mijn hele familie is gestuurd. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt Dr. Isikolo. Aan iedereen die op zoek is naar een echte spellcaster, moet contact opnemen met DR ISIKOLO via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem op WhatsApp: +2348133261196


Jessica Oviedo 26/4/2022

Ik kreeg op mijn werk 40 euro per uur betaald en het was een stressvolle baan. Ik was online op zoek naar een betere baan toen ik getuigenissen zag van hoe Dr. Ilekhojie mensen hielp met zijn betovering om een loterij te winnen. Ik heb het loterijspel nog niet eerder gespeeld, dus ik vroeg me af hoe het werkt. Ik sprak met Dr Ilekhojie via sms: +2348147400259 en vroeg om hulp om ook het loterijspel te winnen. Hij reageerde en vroeg om mijn naam en foto, hij zei dat het nodig was om de spreuk uit te voeren. Ik deed wat hij opdroeg en de items werden gekocht om de spreuk uit te voeren, na de spreuk gaf hij me een lotnummer en een website die aan hem werd onthuld. Ik speelde de lotnummers en twee dagen later kreeg ik een e-mail dat ik 11 miljoen euro (11.000.000 euro) had gewonnen. Ik dacht dat het een grap was, maar zie, ik werd zonder stress betaald. Dr Ilekhojie is een geweldige helderziende, bedank hem met mij via sms / oproep: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com


Anna 26/4/2022

Ik ben Anna Hoblakova. DR ISIKOLO met zijn grote krachten herstelde mijn huis en het geluk dat ik deelde met mijn man en het is inderdaad iets waar ik eeuwig dankbaar voor ben. Het gebeurde dat ik bijna een jaar hulpeloos en neerslachtig was toen mijn man me verliet vanwege huwelijksproblemen die we tegenkwamen. Ik deed alles wat ik kon om mijn huwelijk te redden en niets werkte totdat DR ISIKOLO me te hulp kwam. Hij hielp me en de liefde en het geluk die ik met mijn man deelde, werd teruggegeven en nog verbazingwekkender. Ik weet dat het raar klinkt als hij echt iemand kan helpen, maar hij zal je 100% gegarandeerd niet teleurstellen als hij je verzekert van de gewenste resultaten na 48 uur. Hij kan u ook helpen als u bereid bent hem daartoe de kans te geven. e-mail hem nu via: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem op WhatsApp hem op +2348133261196


Inesa Domantas 24/4/2022

We hebben het onlangs weer goedgemaakt, ook al was het moeilijk. Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar duurde voordat we uit elkaar gingen, is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen - en voor het eerst in lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt Dr. Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk en het terugbrengen van mijn man naar mij!”. Ik en mijn man leven weer gelukkig samen.. Allemaal dankzij Ilekhojie. Zijn e-mail. E-mail: (gethelp05@gmail.com) Bel of Whatsapp +2348147400259


Luciana Martin 21/4/2022

Ik heb nooit geweten dat er een grote mogelijkheid voor mij was om mijn man terug te krijgen tot ik DR ISIKOLO ontmoette. het was heel zwaar voor me toen mijn vriend me verliet voor een andere dame. Ik was er kapot van en kon mezelf niet terugkrijgen. Zijn vrienden en familie deden er alles aan om ons te herenigen, maar het mislukte. Ik was een paar maanden alleen en zag mezelf niet van een ander houden. Dus ik moest hulp zoeken bij DR ISIKOLO, die me het voorrecht gaf om ervoor te zorgen dat mijn hartenwensen werden vervuld. Hij heeft ons herenigd en de liefde en het geluk waren hersteld en we zijn weer geweldig samen. Zijn woorden zijn voor hem bindend en hij faalt nooit wanneer hij iemand belooft 48 uur het resultaat te krijgen, wat me verbaasde toen mijn eigen resultaat zich manifesteerde. Doe geen moeite om ergens anders hulp te zoeken. Neem nu contact met hem op. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp: +234-8133261196.


Henna Aglosic 19/4/2022

De geweldige Dr Ilekhojie waar iedereen het op internet over heeft gehad, heeft me vorige week woensdag ook geholpen met zijn verzoeningsspreuk. Hij herstelde mijn gebroken relatie en bracht mijn ex terug naar mij. Ik heb de afgelopen 6 maanden een gebroken hart gehad nadat mijn vriend het uitmaakte, maar nadat ik online over Dr Ilekhojie had gezien, was ik erg blij om contact met hem op te nemen. Hij vertelde me wat ik moest doen en hij voerde de verzoeningsspreuk uit en binnen 48 uur kwam Andy terug en begon om vergeving te vragen. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn geweldige hulp. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com/ Bel of WhatsApp +2348147400259


Lydia Milinkovic 19/4/2022

Mijn naam is Lydia Milinkovic. Toen mijn man me verliet, was ik getraumatiseerd en diepbedroefd en kon ik mezelf maandenlang niet pakken. Ik heb er alles aan gedaan om hem terug te krijgen, maar tevergeefs. Ik vertrok naar een andere stad in de hoop dat ik helemaal opnieuw kon beginnen. Ik kwam in contact met een andere man met wie ik mijn best deed om bij hen te zijn, maar het lukte niet omdat ik niet van hem kon houden. Ik wist dat ik nog steeds van mijn man hield en dat ik mijn man terug wilde. Dus begon ik op zoek naar hulp en toen vond ik DR ISIKOLO vanuit verschillende gezichtspunten die ik over hem las. We raakten aan de praat en ik liet hem alles begrijpen wat ik moest weten en ik geloofde in hem en voldeed aan de procedure. Hij werkte voor mij en herstelde de liefde en verbinding tussen mij en mijn man en net na 48 uur, zoals hij beloofde, zocht mijn man naar mij en we raakten aan de praat en hij kwam naar beneden om me te zien waar ik ben en we verzonnen dingen en werden weer gelukkig samen. DR ISIKOLO is betrouwbaar en hij kan u ook helpen als u voor iets contact met hem opneemt. Stuur hem een ​​sms via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com


Ashev Zirkov 18/4/2022

Toen ik Dr Ilekhojie vond, had ik dringend behoefte om mijn ex-man terug te brengen. Hij verliet me voor een andere vrouw en ik bleef in het ongewisse. Het ging zo snel en ik had helemaal niets te zeggen over de situatie. Hij heeft me net gedumpt na 6 jaar huwelijk zonder uitleg. Ik neem contact op met Dr Ilekhojie via zijn e-mail en hij voerde een verzoeningsspreuk uit om ons te helpen weer bij elkaar te komen. In minder dan 48 uur nadat hij deze spreuk had gedaan, begon mijn man me te bellen en voelde hij zich vreselijk voor wat hij me net had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. Onze relatie is nu sterk en stabiel. Dank u meneer voor het werk dat u voor mij heeft gedaan. U bent door God gezonden om gebroken huwelijken en relaties te herstellen. Ik beveel Dr Ilekhojie ten zeerste aan aan iedereen die hulp nodig heeft. Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348147400259


Cloe Amber 15/4/2022

Ik speel al heel lang loterijspellen en ik heb nooit geluk gehad. Ik ontmoette een vriend bij wie ik klaagde over mijn onvermogen om een tastbaar bedrag te winnen en hij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die hem hielp met een loterijspreuk en hij won $ 200.000. Ik heb via hem contact met hem opgenomen en hij verzekerde me dat ik veel zal winnen als hij de loterijspreuk voor mij uitvoert. Hij vroeg me om hem 48 uur te geven zodat hij alles zou krijgen wat nodig is voor mijn loterijspreuk, dus ik wachtte 48 uur en hij droeg me op om een kaartje te krijgen, afhankelijk van hoeveel mijn hart kiest. Ik kocht een powerball-ticket en werd miljonair toen de trekkingen kwamen. Nu heb ik genoeg geld om mijn bedrijf op te zetten nadat ik bijna dakloos was geworden. Bedankt Dr Ilekhojie, ik ben dankbaar. Ik laat zijn contactpersoon hier voor iedereen die geluk nodig heeft om te winnen. Bel hem +2348147400259 of e-mail (gethelp05@gmail.com)


Jose Fernando 15/4/2022

De minnaar is terug, ik ben Jose Fernando, mijn minnaar heeft het uitgemaakt met mij alleen omdat ze een andere man leuk vindt van wie ze zegt dat ze van houdt en het kan haar niet schelen hoe ik over haar denk. hou zo veel van haar gedurende drie dagen ik kon niet eten, toen mijn vriend me kwam bezoeken ik vertelde hem alles wat er was gebeurd hij zei me dat ik me geen zorgen moest maken dat mijn minnaar bij me terug zou komen toen belde hij dr Sacre en vertelde hem wat ik zei en hij zei tegen mijn vriend dat hij me de telefoon moest geven nadat we hadden gepraat en ik deed wat hij me vroeg te doen kun je geloven dat mijn geliefde die het uitmaakte terugkwam me om vergeving vragen en nu is ze blij met mij allemaal dankzij Dr Sacre

Neem ook contact op als je hulp nodig hebt sacretempleofpower@gmail.com bel of WhatsApp is privénummer +2349076034359


Becca Zola 13/4/2022

Mijn verloofde heeft het vorige week uitgemaakt en ik was zo verdrietig, ik at niet en ik praatte met niemand, ik huilde veel, ik was zo depressief en gestrest dat ik in het ziekenhuis belandde vanwege alles de stress en depressie. Op een dag was ik online aan het zoeken naar liefdestips omdat ik veel van hem hou en veel om hem geef en ik wil gewoon dat we weer als stel samen zijn. Ik vond een machtige man, Ilekhojie genaamd, die hij zoveel relatieproblemen had opgelost ... dus ik nam contact met hem op en legde hem alles uit, toen vertelde Dr. Ilekhojie me dat hij binnen 48 uur bij me terug zou komen nadat hij me had geholpen met een verzoeningsspreuk. Het werkte perfect zoals hij beloofde en David keerde terug en begon te vragen of ik hem terug wilde nemen. Ik ben zo blij nu Dr Ilekhojie heeft gedaan wat hij beloofde. Neem contact op met Dr Ilekhohjie als zijn 100% gegarandeerd en effectief. E-mail hem op https://gethelp05@gmail.com WhatsApp (+2348147400259)


Monalisa Landeka 12/4/2022

Mijn naam is Monalisa Landeka. Uit de overvloed van vreugde spreekt mijn hart lovend over DR ISIKOLO. Hij kwam me te hulp toen mijn leven maandenlang verwoest was. Mijn minnaar verliet me voor een andere dame en ik wist niet dat hij hersendood was en hypnotiserend. Ik deed alles wat ik kon om hem terug te laten keren naar mij, maar het mocht allemaal niet baten. Hij verliet de stad met de dame en ik heb nooit meer van hem gehoord of hem zelfs maar weer gezien. ik ging online op zoek naar hulp toen ik las hoe DR ISIKOLO andere vrouwen hielp die dezelfde problemen hadden. ik nam contact met hem op en hij vertelde me alles wat er moest gebeuren en ik voldeed. Zoals hij beloofde, werd de liefde en het geluk die ik met mijn partner deelde hersteld en werd hij gereinigd van de duistere charme die ze op hem hadden geplaatst en keerde hij na 48 uur terug naar mij. DR ISIKOLO is eerlijk in het helpen van mensen en hij kan u helpen als u vandaag besluit contact met hem op te nemen. Zijn e-mailcontact: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.


Becca Zola 11/4/2022

Mijn verloofde heeft het vorige week uitgemaakt en ik was zo verdrietig, ik at niet en ik praatte met niemand, ik huilde veel, ik was zo depressief en gestrest dat ik in het ziekenhuis belandde vanwege alles de stress en depressie. Op een dag was ik online aan het zoeken naar liefdestips omdat ik veel van hem hou en veel om hem geef en ik wil gewoon dat we weer als stel samen zijn. Ik vond een machtige man, Ilekhojie genaamd, die hij zoveel relatieproblemen had opgelost ... dus ik nam contact met hem op en legde hem alles uit, toen vertelde Dr. Ilekhojie me dat hij binnen 48 uur bij me terug zou komen nadat hij me had geholpen met een verzoeningsspreuk. Het werkte perfect zoals hij beloofde en David keerde terug en begon te vragen of ik hem terug wilde nemen. Ik ben zo blij nu Dr Ilekhojie heeft gedaan wat hij beloofde. Neem contact op met Dr Ilekhohjie als zijn 100% gegarandeerd en effectief. E-mail hem op https://gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259


Janet Roger 9/4/2022

Deze grote machtige spirituele man herstelde mijn verdriet in geluk. Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed met Roger en ik omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer naar huis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde mijn man aan mij terug te geven. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die Rogers terugbracht en nu zijn we allebei weer blij met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr Ilekhojie een e-mail (gethelp05@gmail.com) of neem contact met hem op via Whatsapp/Viber (+2348147400259)


morgan 9/4/2022

I was diagnosed of herpes 3 years, and ever since then i have been taking treatment to prevent outbreaks, burning and blisters, but there was no improvement until i came across testimonies of Dr. VOODOO on how he has been curing different people from different diseases all over the world, then i contacted him. After our conversation he sent me the medicine which i took according to his instructions for up to 2 weeks. After completing the medication i went back to my doctor for another test and the virus was all gone and i was completely cured, since then i have not had any signs of outbreak. I'm so filled with joy. With herbal medication Herpes Virus is 100% curable. I refer Dr VOODOO to everyone out there with the virus Email: voodoospelltemple66@gmail.com Add Dr voodoo on whatsApp +2348140120719


Janet Roger 7/4/2022

Deze grote machtige spirituele man herstelde mijn verdriet in geluk. Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed met Roger en ik omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer naar huis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde mijn man aan mij terug te geven. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die Rogers terugbracht en nu zijn we allebei weer blij met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr Ilekhojie een e-mail (gethelp05@gmail.com) of neem contact met hem op via Whatsapp/Viber +2348147400259


Geraldine Darwin 6/4/2022

Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we zijn helemaal gestopt met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Op een dag deed ik wat onderzoek naar relaties op internet toen ik talloze getuigenissen zag van mensen die over Dr Ilekhojie getuigden. Dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +2348147400259, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen. Ik volgde zijn instructies op en het was een schok voor mij, want 48 uur nadat Dr. Ilekhojie een verzoeningsspreuk had uitgevoerd, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te accepteren. Dr. Ilekhojie is eerlijk en effectief in zijn werk. Zijn verzoeningsspreuk is actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +2348147400259 of via e-mail: gethelp05@gmail.com


Veronica 5/4/2022

Liefde geeft nooit op, verliest nooit het geloof, is altijd hoopvol en volhardt onder alle omstandigheden. Ik geef God alle eer omdat hij Dr. Ige Ajayi in mijn leven heeft gebracht omdat hij me heeft geholpen mijn vrouw terug te krijgen waardoor ik voor een jaar ben gescheiden. Ik was de laatste persoon op aarde die het feit accepteerde dat spreuken bestaan ​​of niet werken totdat ik werd doorverwezen naar Dr. Ige Ajayi, online naar wie zoveel mensen heeft geholpen met zijn krachtige spreuken. Ik had geen andere keuze dan het te proberen, want 3 maanden na de scheiding werd ik gedegradeerd op mijn werkplek vanwege een depressie, want ik weet niet wat ik moet doen om haar terug te krijgen, maar ik dank God vandaag voor het gebruik van Dr. Ige Ajayi om mijn geluk en liefdesleven binnen 48 uur terug te krijgen. Vorige week hier, ben ik terug gepromoveerd naar mijn functie en ik ben hier om mijn eigen ervaring te delen met deze man genaamd Dr. Ige Ajayi. Ik weet niet wat je vandaag doormaakt, maar weet dat er in elke situatie altijd een uitweg is. Dr, Ajayi, bereidt ook spreuken voor zoals Loterijspreuk, werkspreuk, spreuk om een ​​echtscheiding te stoppen, spreukgenezing voor ziekten, beschermingsspreuk, spreuk om succesvol te worden, rijk en krachtige gerechtsspreuken E.T.C. Neem contact op met e-mail drigeajayi@gmail.com. Telefoon/Whatsapp +2348057393990


Cloe Amber 5/4/2022

Ik speel al heel lang loterijspellen en ik heb nooit geluk gehad. Ik ontmoette een vriend bij wie ik klaagde over mijn onvermogen om een tastbaar bedrag te winnen en hij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die hem hielp met een loterijspreuk en hij won $ 200.000. Ik heb via hem contact met hem opgenomen en hij verzekerde me dat ik veel zal winnen als hij de loterijspreuk voor mij uitvoert. Hij vroeg me om hem 48 uur te geven zodat hij alles zou krijgen wat nodig is voor mijn loterijspreuk, dus ik wachtte 48 uur en hij gaf me de opdracht om een kaartje te krijgen, afhankelijk van hoeveel mijn hart kiest. Ik kocht een powerball-ticket en werd miljonair toen de trekkingen kwamen. Nu heb ik genoeg geld om mijn bedrijf op te zetten nadat ik bijna dakloos was geworden. Bedankt Dr Ilekhojie, ik ben dankbaar. Ik laat zijn contactpersoon hier voor iedereen die geluk nodig heeft om te winnen. Bel hem +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com


Ria 3/11/2021

Kind wordt 15 december. 12 jaar, wil 29 december naar Oostenrijk, moet dan 4 weken van te voren gevaccineerd zijn , kan iemand daar advies ingeven


Rob 2/6/2021

Het is nu 2 juni 2021. Jongeren worden al volop geprikt. GGD ligt op stoom. Bij de huisartsen stagneert het echter volledig in de groep van 60-65 jaar. Vaccins zijn niet voorradig er wordt niet gevaccineerd. Amper media aandacht.


Chantal 30/5/2021

Ik vind het belachelijk dat je niet zelf mag bepalen welk vaccin je krijgt. Het is mijn lichaam, buiten dat ik het Janssen vaccin krijg omdat ik in een bepaald jaar ben geboren, wat ik niet wil omdat de dekking lager is dan Pfizer. Ik vraag me af wie dit voor mij beslist en waarom? Ik voel me een tweedekeusburger omdat ik een slecht vaccin krijg en voel me gediscrimineerd en achter gesteld.


Nadibe 29/5/2021

Hoe kan het dat iemand uit hetzelfde geboortejaar met een ander vaccin wordt ingeënt. Mijn vriendin en ik zijn beide uit 1976 maar zijn wordt 2x gevaccineerd en ik maar 1x hoe kan dat?


Manon 10/5/2021

Ik behoor tot de risicogroepen met en een autoimuun ziekte en astma en een chronische bacteriële infectie en wil heel erg graag gevaccineerd worden. Helaas wil niemand mij prikken. Ik heb in het verleden ooit een Anafylactische shock gehad van de griepprik. Ik heb een schriftelijke afwijzing van de GGD arts en van mijn medische specialist. Maar het UMCG zet op haar site dat die juist dit soort patiënten wel oproepen en veilig kunnen prikken met Moderna. Ik heb ze aangeschreven en ben afgewezen want eigen personeel nog niet eens ingeënt en ik ben geen patiënt bij hun. Wachten is nu op de oproep die ik nog steeds niet ontvangen heb en daarna maar proberen of mijn huisarts in de omgeving van Amsterdam mij kan en wil doorverwijzen naar het UMCG Groningen dus om daar hopelijk wel een prik te kunnen krijgen op een veilige manier waar ze direct kunnen ingrijpen mocht ik toch allergisch reageren.


Jo 27/4/2021

Ik werk bij een man van 72 en die moet voor zijn vaccinatie naar Emmeloord, terwijl er een priklocatie 5 minuten van zijn huis is.
Meneer kan zelf niet auto rijden, en moet zelf maar zien hoe hij er komt.
Hij kon hoog of laag springen aan de telefoon, Kampen was geen optie.
Hij werd wel vriendelijk te woord gestaan.
Ik vind dit een kwalijke zaak.


monique 21/4/2021

mijn vader is 88 jaar en nog steeds niet ingeënt. Hij is ernstig dement en niet mobiel. Het is nu al half april maar huisartspost Poortugaal gaat niemand thuis prikken Schandalig gewoon.


Soraya 16/4/2021

Mijn man mag geen Astra Zeneca vanwege complicaties.
Kan niet naar priklocatie om dezelfde reden.
Huisarts is van kastje naar de muur gestuurd.
Medewerkster van GGD zegt als uw man de vaccinatie van de huisarts niet wil komt hij gewoon weer aan het eind op de lijst ... huh ... niet wil ? Nee, niet mag.
Wat een beleid dit.


Shanna 16/4/2021

Ik heb gisteren via de mail en tel van de huisarts een oproep gekregen vanwege ernstig overgewicht, dat ik mij kan laten vaccineren dit weekend. Ik ben aan de telefoon nog steeds met de code die ik in de mail gekregen heb. Ben door de eerste ronde heen maar nu al een uur en 20 min aan de lijn om die afspraak te maken!! Dit is toch niet normaal? Kan niet via de site want dan moet je voor 1952 geboren zijn en ben geboren in 1985.


Jolanda 16/4/2021

Ik wil toch even benadrukken dat het grootste deel van het ziekenhuis personeel nog steeds niet gevaccineerd is. Ik en mijn collegae hebben dagelijks heel veel patiënten contact regelmatig ook langer dan een kwartier. Graag zou ik willen weten wanneer wij nu eindelijk aan de beurt zijn om gevaccineerd te worden . Ik zou graag van iemand hier een antwoord op krijgen met een duidelijke uitleg waarom zorgpersoneel met veelvuldig patiënten contact nog niet is gevaccineerd.

Jolanda, ( de vriendelijke groet blijft inmiddels weg )


Rene 13/4/2021

ik werk momenteel in spanje en heb oproep gekregen, dit kan ik waarchijnlijk paar weken verschuiven. Mijn vrouw werkt ook in spanje en is 59. Is het mogelijk als wij begin mei 2 weken in Nederland zijn dat zij ook een vaccinatie kan krijgen


Margret 12/4/2021

Goedemiddag, een vraag, ik werk in de zorg en kreeg een uitnodiging voor astrazeneca, deze afgebeld en nu krijg je deze niet meer onder de 60jaar, ik ben 53. Kan ik alsnog weer een afspraak maken en welk vaccin krijg ik dan? Of moet ik nu wachten tot 50+ aan de beurt is?
Mvg Margret


Laeta 12/4/2021

Ik ben 66 jaar en heb sinds 2020 een halve alvleesklier en geen milt meer. Daarnaast heb ik COPD 3 bloedverdunners en een pacemaker voor mijn hartritmestoornissen. Heb als kind een open hartoperatie gehad. Heb geen flauw idee of ik een medische urgentie heb. Weet iemand wanneer ik aan de beurt ben? Ik loop nog steeds iedere ochtend een dik uur met de honden in het bos, maar verder durf ik niet naar buiten.


Hans 11/4/2021

Ik ben 71 en nog geen uitnodiging gehad maar ik kon gisteren al online een afspraak maken via https://coronatest.nl Binnen 5 minuten geregeld.


Marloes 10/4/2021

Meermalen per dag hoor ik, op radio en tv, dat NU de meest kwetsbare onder ons gevaccineerd zijn. LARIEKOEK, ik ben 71, overgewicht, hoge bloeddruk, bronchitis, maar GEEN VACCINATIE en ook nog geen oproep. ZEER TELEURGESTELD IN DE VACCINATIE PROCEDURE IN NEDERLAND .


Truus Plugge 8/4/2021

Links en rechts hoor ik dat mensen gevaccineerd worden , velen ook voor de tweede keer . Over 4 weken ben ik 78 , heb hoge bloeddruk ritmestoornissen en COPD ......22 april mag ik voor de eerste Pfyzer prik en 18 mei de . Vraag mij af waarom dat toch zo lang moet duren ......de griepprik en ouderen kregen vorig jaar ook een prik tegen longontsteking en dat was zo gepiept . Hadden ze niet beter die volgorde aan kunnen houden ?


Elinda Roossien 7/4/2021

Ik lees niet exact wanneer 65 tot 70 jarigen die een aandoening hebben zoals ik bypass operatie omleidingen je ziet meer vaccins voor andere personen dan voor onze aandoening hart en longen zo ik wil wel graag een.vaccin.maar je ziet weinig informatie voor ons als personen raar he


Corina 7/4/2021

Waarom lees ik nergens iets over mensen die kanker hebben, dat is alleen n scheldwoord als je er iets anders achter zet dan patiënt. Ik ben kwetsbaar, zeer kwetsbaar!!! Maar val overal buiten...qua leeftijd, qua gewicht. Meneer de Jonge waar haalt u uw “ wijsheid” vandaan...en verschuil u nu eens niet achter anderen maar geef eens een keer eerlijk antwoord op mijn vraag....hoe kwetsbaar moet je volgens u zijn.


Madeleine 7/4/2021

P.van Amelsvoort,
U moet contact opnemen met uw huisarts.Huisartsen prikken mensen met hoog BMI en onderliggend lijden.


P.van Amelsvoort 7/4/2021

Ik ben 70 jaar en hartpatient met ernstige longklachten en een bmi hoger dan 40 - maar niemand kan of wil mij vertellen wanneer ik nu eens eindelijk aan de beurt ben voor vaccinatie .. Ik heb 2 jonge fulltime werkende mensen bij mij inwonen dus loop zeker een groot besmetting risico met dan een waarschijnlijke definitive afloop..


Ben van der Gaast 6/4/2021

Wanneer wordt ik gevaccineerd ik word 13 april 73 jaar


Alma 5/4/2021

Ik val in de groep 70-74 jarigen die aankomende dinsdag (6april) worden uitgenodigd.
De 73 en 74 jarigen mogen vast een afspraak maken zonder uitnodiging.
Toen kreeg ik de tip je kan he vast online aanmelden voor een afspraak.
Dus zo gezegd zo gedaan.
S middags een sms dat ik nog geen uitnodiging had en dus dat de afspraak geannuleerd zou worden.
Hoe is het mogelijk dat de communicatie tussen GGD en RIVM zo slecht verloopt.
Als je de beide sites vergelijkt staat er op beide sites iets verschillends.
Maar ik vraag mij af nu de afspraken van Astra Zenica niet doorgaan lijkt het me praktisch im die op te vullen met de ouderen die aan de beurt zijn...
maar dat vinden ze bij de overheid kennelijk niet.

GOED WERK HUGO DE JONGE🥵😡🤬


Jer 4/4/2021

Ik zoek als 72-jarige naar een sprankje duidelijkheid wanneer ik de eerste vaccinatie kan verwachten. Nergens enige duidelijkheid, wat een chaotische bende in dit land. Een afgang, er wordt gesold met de gezondheid van mensen. Vrienden in het buitenland zijn allemaal al gevaccineerd, hier gebeurt blijkbaar niets! Wat een blamage.


R. Eijsbroek 1/4/2021

Ik ben 72, mijn echtgenote wordt a.s. najaar 70.
Tot op heden heb ik geen oproep ontvangen, wel vernam ik van een kerngezonde neef van 45 dat hij al een prik heeft gehad, hij werkt niet in de gezondheidszorg of medische sector, is gewoon een straatcoach.
Hoe kan dat ?
Ik heb een hartinfarct gehad en slik sindsdien medicijnen, toch val ik kennelijk niet bijzondere categorie die eerder geprikt zou moeten worden.
En op deze site zie ik ook nergens wanneer ik wel aan de beurt zou zijn.


Sjon de Vries 31/3/2021

Op de site van RIVM staat bij de groep 60-64 dat het geboortejaar in 2020 bepaald wordt. Dus ben je nu 60 geworden in 2021, dan val je buiten de groep. Heel vreemd, dat je nu 60 bent (en de 2020 wellicht als 61) dat je niet meegenomen wordt in de groep 60-64. Je bent toch ook nu risicogroep omdat je al hoort bij 60-64?? Ik snap de redenering van het RIVM niet: als in 1961 geboren bent, ben of word je 60, in 2020 ben je 60 of wordt je 61. Dit alles betekent dat ik, 60 jaar nu, wordt gerekend bij 59 jaar en moet wachten tot half mei, als het doorgaat!!


Chris Slot 30/3/2021

Ik heb vandaag gebeld met 0800-1351 en kreeg te horen dat 70+ begin april een uitnodigingsbrief mogen verwachten voor een covid vaccinatie. Ik ben er super blij mee omdat ik binnenkort met het vliegtuig op vakantie ga.


Ria 26/3/2021

Ik ben huisvrouw en 78 jaar. 10 maart een brief gehad en kan pas 6 april terecht, terwijl iemand van 75 24 maart een brief gehad en kan al op 3 april geprikt worden. Dit vindt ik heel raar


Rijnsma 25/3/2021

Ik ben 72 en mobiel en tegen April nog steeds niet gevaccineerd tegen Corona (wat volgens mij al lang had moeten gebeuren, of niet?).
Janssen (J&J) zou mij best zijn. Ik wil het nog wel betalen ook omdat het goedkoop is en verkouden worden van Corona zonder dood te gaan is mij best. Zou men eens voort willen maken met deze dodelijkheid?!!


Madeleine 25/3/2021

Reactie op Maria
Niet zo negatief, er is een wereld van verschil Maria, ernstig ziek worden of matig.En wat denk je van psychische voordeel, het gevoel dat je mentaal iets vrijer kunt zijn...Dit is toch al winst!
Ok 1.5 mtr., handenwassen en mondkapjes blijven voorlopig.


Maria 25/3/2021

Na vaccinatie verandert er niets. Alle maatregelen blijven gewoon gelden dus geen vakantie, niet de deur uit enz.


gerard ursem 24/3/2021

Zojuist meldt het nieuws van Radio 1 dat 75 jarigen de volgende week aan de beurt zijn, en 70-74 jarigen per medio april. Eindelijk duidelijkheid - al vind ik het nog niet op de website van het RIVM.


Margreet Batteau-Sonneveld 23/3/2021

Ik zie tussen alle groepen er een ontbreken: 60+ met medische indicatie. Ik heb diabetes, ben 66 en heb geen info over mijn categorie.


A.LEURS 23/3/2021

Ik ben 70 en heb onderliggende ziektes ik durf haast niet de deur uit bang dat ik besmet wordt ,ik vraag me af wanneer ik de injectie krijg, zodat ik weer eens de deur uitkan,


Mark Blom 22/3/2021

Zou het de ziekenhuizen helpen om corona patiënten die er liggen te vaccineren?


gerard ursem 22/3/2021

Mijn echtgenoot, 62 jaar, wordt deze week gevaccineerd met Astra Zeneca. Ik ken veel ouderen, van 90+, 85+ en ook 80+, van wie de meesten hun tweede vaccinatie met Pfeizer al hebben gehad. Ik ben 70, word 71 deze zomer, en weet nog van niks. Mijn huisarts meent dat vanaf 1 april de leeftijdscathegorie 70-75 aan de beurt is. Maar op geen enkele website kan ik dit terug vinden. 'U moet wachten op de GGD'. Het zij allemaal zo, ik kom heus wel aan de beurt, maar wat mij week na week ergert is het gebrek aan informatie. Ook met de persconferentie van vanavond zal zeker opnieuw niets worden gezegd over de 70 tot 75 jarigen - ik ben daar nu al van overtuigd. Kortom: ik wil duidelijke, doelgerichte informatie.


Wijnand \Durk Langeraar 19/3/2021

Ik ben 72 jaar en mijn echtgenote van Indonesische afkomst is 65 jaar. We willen weten wanneer we de covid vaccinatie mogen verwachten want we willen naar Indonesie pas nadat we de prik hebben gehad. Totaal onduidelijk - we kunnen niks plannen. Iedere dag hopen we de uitnodiging in de brievenbus te vinden. Notabene alle leden van de (grote) familie ouder dan 60 in Indonesie zijn reeds gevaccineerd daar. Nederland loopt dus ruim achter op Indonesie! De Nederlandse instanties die het vaccinatie gedoe regelen zijn volgens hun zeggen voorzichtig en willen geen fouten maken. En dat is juist de fout. Waarom niet groots aanpakken en misschien wat minder voorzichtig maar opschieten!


Tessa 17/3/2021

Wat is de peildatum waarop je leeftijd wordt bepaald? Wordt gekeken naar je geboortejaar en dat dan afgetrokken van dit jaar of van vorig jaar? Als je bv dit jaar 60 geworden bent of nog moet worden, word je dan wel of niet bij de 60-plussers gerekend?


Tessa 17/3/2021

Wat is de peildatum waarop je leeftijd wordt bepaald? Wordt gekeken naar je geboortejaar en dat dan afgetrokken van dit jaar of van vorig jaar? Als je bv dit jaar 60 geworden bent of nog moet worden, wordt je dan wel of niet bij de 60-Plessers gerekend?


e. corveleijn 17/3/2021

Het is duidelijk, wij mensen van de groep 70 + komen niet aan de beurt wij moeten maar overlijden omdat wij volgens jullie de meeste corona gevallen hebben! Dank voor deze mededeling weten ook waar we aan toe zijn schandalig dat vieze zootje die ons dit aandoet de Jong en Rutte dood schamen moeten jullie je Julli zijn zeker gefacineerd en de familie ook, wij 70+ kunnen dood vallen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AOW!!!!!


Liesbeth 16/3/2021

Ben 72 Aow er en ik wil ook weten wanneer ad ik gejecteerd kan worden. Maar zo te zien kun je wachten tot je ons weegt voor er geantwoord wordt


Karin 16/3/2021

Wat als je b.v in januari bent gevaccineerd en het blijkt maar voor 6 maanden te werken. Moet ik dan opnieuw gevaccineerd worden?


Laura ferree 15/3/2021

Ik ben 77 jaar mijn vraag is.
Wanneer word ik gevaccineerd?
En met welk vaccin huosvrouw


M.Lissitza 15/3/2021

69 jaar vrouw bmi boven 40 mantelzorger van een ernstig zieke echtgenoot.Gelukkig is mijn man al gevaccineerd, maar ik niet.Het is toch belachelijk dat partners niet tegelijk gevaccineerd worden.Zeker wanneer een van de partners mantelzorger is.Wat een een geweldige participatie samenleving...Ik zorg ervoor dat mijn man niet naar een verpleeghuis gaat, mede met hulp van de thuiszorg .Maar wie zorgt er voor mij?


s.visser 15/3/2021

ben 74 jaar wanneer ben ik aan de beurt nergens tevinden ook


Thea va Gent 15/3/2021

Mijn man wordt 77 en ik 75. Wanneer worden wij gevaccineerd???


mariska egglij 15/3/2021

Kan nergens vinden wanneer de 76 jarige aan de beurt zijn. Hele slechte informatie.Heb geen functie meer.


Take Dammen 13/3/2021

Medio maart nog steeds niet te vinden wanneer de groep 70-75 aan de beurt is.
Het is beter te weten dat het over bijv. 3 maanden is dan helemaal niet geïnformeerd te worden. Onbegrijpelijk.


bea van der Helm 13/3/2021

ik ben 70 jaar en mijn man 71 jaar en we weten nog steeds niet wanneer of wij ingeént worden. Je ziet het ook nergens onder staan.


Ed Braad 13/3/2021

Pffft... Alle sites bezocht maar het blijft zeer onduidelijk. Kunt u niet beter een stagiaire aannemen om duidelijke planning naar leeftijd op te stellen? Dat scheelt een hoop zinloos gezoek.


Trudi Hueting 13/3/2021

helaas nergens te vinden wanneer 74 jarigen aan de beurt zijn ?


Jaap Quaak 13/3/2021

Ik ben 57 en heb ipf een erfelijke longfibrose waarneer zijn wij aan de beurt


C Zunderman 12/3/2021

Word 72. Al maanden zoek ik wanneer ik gevaccineerd word maar blijkbaar zijn 70-75 jarigen een vergeten groep. Hopelijk niet tijdens de vakantie.
Waarom zie ik nergens een antwoord op al deze vragen?


L schots 12/3/2021

Wanneer Ben ik aan de beurt
27 -1-1944


lucy van dael 12/3/2021

het is een blamage en brevet van onvermogen zoals vaccinatiebeleid door rivm en nederlandse regering is ingericht ! welhaast misdadige bureaucratie ten top . alle 65 plussers kom in opstand !


Joke schepers 11/3/2021

Ik ben 77 jaar en nieuwsgierig wanneer ik kan worden gevaccineerd?


rinus v an hese 11/3/2021

ben 72


rinus v an hese 11/3/2021

wanneer ben ik aan de beurt ? kan nergens iets vinden.


Affourtit 11/3/2021

Ik ben 73 jaar en heb kanker. Uit uw informatie kan ik nergens vinden wanneer ik ongeveer een injectie zal krijgen. Kunt u mij dat vertellen.


J hoek 10/3/2021

Wanneer zijn wij aan de beurt met vaccinatie,mijn man is 71 en een risico
Groep hart en suiker patiënt en parkinson ik ben mantelzorger 24_7 en ben 69


Ineke Gerritsen. 10/3/2021

ik ben 69, vrouw. Heb BMI boven de 40, diabetes. Nog meer onderliggend lijden waardoor ik met smart op de vaccinatie wacht. Hou me goed aan de regels, kom al ruim een jaar niet meer buiten. Ik ben het onderhand zo zat en erg moe ervan. Depressiegevoeligheid speelt ook mee. Ik vraag vriendelijk, doch dringend.....WANNEER MAG IK GEPRIKT WORDEN ?


Albert Scholz 10/3/2021

Ik ben 73 jaar met medische indicatie als hartpatiënt. Ik zie nergens wanneer ik aan de beurt ben. Wel onder de groep onder de 65 met medische indicatie is opgenomen in het schema.
Een andere gruwel is het om telefonisch een afspraak te maken met de GGD. Heb dit meerdere malen al gehoord. Waarom gaat dit niet online zoals dat ook gaat wanneer je bv een een afspraak met de ggd reizigersspreekuur maakt .?
Het duurt eindeloos voor je ze aan de lijn krijgt en vervolgens moet je allerlei gegevens aanleveren die dan met de hand worden ingevoerd. Te gek voor woorden!


Roelie van Veen Lanting 9/3/2021

Geboren 2-4-1953 wanneer ben ik aan de beurt voor een injectie, lees er helemaal niets over of tellen we nu niet meer mee daar begint het aardig op te lijken, verschrikkelijk.


Ton Lamberts 9/3/2021

Met pensioen en kan geen kant op.
Zoek overal naar informatie heb zelfs 3 maal gebeld maar geen informatie te krijgen over inenting voor mij als 67 jarige.
Mijn vrouw is 63 en vorige week voor eerste maal ingeent.
Waardeloos deze manier van handelen en vraag me af hoelang ik nog achter dit beleid blijf staan zonder burgerlijk ongehoorzaam te gaan worden.
Mijn handen beginnen te jeuken en ben zeer actiebereid aan het worden.


Wil 9/3/2021

Ik ben bijna 71, mijn echtgenoot is 66 jaar. Wanneer zijn wij aan de beurt? We lezen hier niets over


Guusje Maks-Horjus 8/3/2021

Ik ben 70+ en moet in maart/april immunotherapie volgen, zou graag vóór die tijd gevaccineerd worden... kan nergens terug vinden wanneer ik een uitnodiging ga ontvangen....


Gmh Peeters 8/3/2021

Ook ik ben 66+ met astma maar zie niet terug wanneer wij aan de beurt zijn. Kan het schema niet eens bijgewerkt worden zodat je enigzins zicht hebt wanneer je aan de beurt bent


A. Fluit- Westphal 8/3/2021

Waar ik ook vraag lees over 70+ niets is bekend je word er moedeloos van ieder land om ons heen hebben al de injecties al gehad! Zelfs in de USA zijn ze voor alle mensen de tweede keer aan het inenten ik heb daar familie wonen heel veel vrienden, die staan versteld hoe laks Nederland is!!


Ron Stokman 6/3/2021

Ik word dit jaar 75 , wanneer kan ik een uitnodiging verwachten voor de vaccinatie covid 19


Gerard Alofs 5/3/2021

Ik schrik wel van alle reacties van mensen die 70+ zijn. Hier is totaal geen informatie over te vinden. Maar er is nog een groep tussen de 66 en 69 jaar die nog minder aandacht lijkt te krijgen. Mijn partner is 69 en heeft overgewicht en onderliggende gezondheidsproblemen. Wij leven gezond, geen drank, niet roken en we bewegen veel. Maar ondanks dat maken we ons grote zorgen. Jammer dat er een chronisch probleem met de communicatie en de organisatie is. Zeker nu vrienden van ons die 65 of jonger zijn allen gevaccineerd worden. Dan is het toch niet vreemd dat je je als een vergeten groep gaat voelen.


Boudewijn van der Gaag 5/3/2021

Wanneer kan ik (78j) een uitnodiging verwachten voor een COVID 19 vaccin?


E.v.d. Kaaij 4/3/2021

Ook ik heb COPD en emfyseem en hoor nog helemaal iets betreft de coronavaccinatie, kan een klein stukje lopen buiten, en mijn boodschappen worden gedaan door mijn zoon, super fijn maar zou zo graag zelf weer boodschapjes doen en de winkels in kunnen


Gerard van der Poel 4/3/2021

Wanneer zijn de 70 plussers aan de beurt om gevaccineerd te worden?


Els 4/3/2021

Www.zorg voor beter
Ben copd 3 maar wat ik eruit begrijpt wordt ik pas veel later ingeënt door h.arts ben nu 77 en in april 78 maar zal toch ook liever zo nu en dan naar buiten willen ! Ga geen supermarkt in maar even niet opgesloten zitten in huis zou toch wel fijn zijn ! Wanneer wordt ik ingeënt?
Ben huisvrouw kan maar 10 min. Lopen ,moet toch kunnen? Het inenten?


N de Wit 4/3/2021

70 plus is een onbelangrijke groep. Ben bijna 78 en ongeneeslijk ziek met bijkomstigheden. Niet belangrijk, dus afwachten maar.
Triest.


Jet 4/3/2021

Vond zo weinig over70 plus wanneer zijn die aan de beurt


Annelies 3/3/2021

Mijn moeder is 86 en wotd vandaag voor het eerst geent.
Ik ben 66 chronisch ziek 1 long en hoor ook niks huisarts geen informatie ggd ook niet .


Astrid 1/3/2021

Ik zie hier heel veel mensen van in de 70 die vragen wanneer ze aan de beurt zijn. Hier 35 en 40 met onderliggend lijden, wij wachten ook gewoon met smart hoor.


plaat 28/2/2021

Eindelijk begrijp ik dat ik pas op de lijst als de 9 de van de tien groepen aan de beurt (ik ben 73), lekker snel misschien net voor de grote vakantie nog even 4 maanden binnen blijven, laat de jeugd maar genieten wij horen er toch niet meer bij, heb het gevoel dat je na je pensioen afgeschreven word in Nederland


Richard Zeegers 28/2/2021

Ik word dit jaar 75 , wanneer kan ik een uitnodiging verwachten voor de vaccinatie covid 19


Oscar 26/2/2021

Ik ben geboren in 1947 en word dit jaar dus 74 jaar, wanneer ben ik dan aan de beurt voor vaccinatie .want dat zie ik nergens bekend staan. Graag reactie


Yvonne 23/2/2021

Han, begrijp ik hieruit dat de mobiele 70+ In het afval putje terecht zijn gekomen?🤬 en dat terwijl deze groep de hoogste mortaliteit heeft wb Covid-19


Han 23/2/2021

70 plus krijgt het als hun het uitkomt. Bron Trouw
Eerste, tweede en derde kwartaal
– Niet-mobiele thuiswonenden vanaf 60 jaar krijgen Moderna. Mobiele thuiswonenden vanaf 60 jaar krijgen BioNTech, Moderna, AstraZeneca, CureVac of Janssen. Deze groep bestaat in totaal uit ongeveer 3,4 miljoen mensen.


JM Veldthuis 22/2/2021

Mijn functie was lerares. Nu gepensioneerd. Zoals overal wordt meegedeeld dat menen van 70 jaar het meest in het ziekenhuis worden opgenomen, vraag ik me af waarom het zolang duurt voor deze groep wordt gevaccineerd. Niet erg logisch dunkt me.


Bochem 22/2/2021

Krijg ik bericht voor vaktinatie tegen Coronavirus ik heb last van mijn longen en heb kanker gehad ik wil vaccineren


Yvonne 22/2/2021

Ik vraag mij af waarom hier te reageren?
Heeft iemand al antwoord ontvangen op haar/zijn reactie?


Olga van Rij 21/2/2021

Het lijkt wel of 70 plussers een vergeten groep zijn. Nergens valt te achterhalen wanneer wij aan de beurt zijn! Het lijkt alsof de hele wereld voorgaat i.p.v . de risicogroep van ouderen eerst te vaccineren. Alle vrienden van mijn leeftijd -uit welk ander land ik ze ook spreek- hebben al twee vaccinaties achter de rug!


Yvonne 20/2/2021

Ik vraag mij af wanneer de 70 plussers aan de beurt zijn, mijn man is 72 en diabetes patient, en ik ben ex kanker patient. Het is nergens terug te binden behalve dat 5 febr is begonnen met de 85 jarigen.


Marianne 19/2/2021

Wanneer zijn wij :73 en 74 jaar aan de beurt.We hebben onderliggende klachten Astma/copd. Maar niet terug te vinden wanneer we aan de beurt zijn. Raar maar maar: was het hele vaccinatieprogramma niet bedoeld om juist de ouderen/ ketsbaren te beschermen?


Elly 19/2/2021

Ben 70+ met meerdere onderliggende kwalen.
Wanneer kom ik aan de beurt voor vaccinatie? Kom al sinds maart vorig jaar bijna nergens meer.Zijn wij idd pas als voorlaatste aan de beurt?


Henny Beeris 19/2/2021

Mijn man wordt 78 jaar, en erg vatbaar, ik ben 72 jaar. We lijken wel een vergeten groep, want alle groepen lijken wel voor te gaan. WANNEER komen wij aan de beurt??? Je kunt nergens lezen wanneer er aan ons wordt gedacht. Ook wij zitten opgesloten, en kunnen nergens naar toe! Graag een reactie!


Fred 19/2/2021

Ik kan nergens vinden waar ik moet wezen om aan te geven dat ik in een verhuizing zat dus misschien dat de opriep elkaar kruist,na 2 dagen internetten en vele vrelefoontjes heeft dit niks opgeleverd dus heeft het me niet verder geholpen bij wie ik moet wezen,ik heb een medische indicatie


AnneMarie Davis 18/2/2021

Mijn man en ik zijn allebei 70 jaar.
Wanneer zijn wij aan de beurt voor een vaccinatie? Het gaat erop lijken alsof deze groep er niet bij hoort. Zijn wij echt pas als voorlaatste groep aan de beurt? En 70ers met onderliggende problemen worden niet eens genoemd.
Een hele vreemde gang van zaken.


Sandra van der linden 17/2/2021

Wanneer wordt de schoonmaak ingeent, die in het ziekenhuis schoonmaken ,wij zitten heel dicht bij de bron ,moeten die dagelijks schoonmaken


J Bechtold 17/2/2021

Ik ben 80 plusser en heb nog geen brief ontvangen voor vaccinatie. Kan dat? Ben ik te ongeduldig?


Geeke Boers 17/2/2021

Als begeleider in de gehandicapte zorg kan ik me nu aanmelden voor vaccinatie. In de brief staat dat de tweede vaccinatie na 11 tot 12 weken plaats vindt, dit vind ik vreemd.


Janny weijn 17/2/2021

Wanneer word ik ingeënt ben bijna 77
In maart heb al 11 maanden nasleep corona


Sietske Giesen 16/2/2021

Ik ben 62 jaar werk vijf dagen in de week op twee verschillende scholen in een kleuterklas. Vanaf de opening van de scholen op 8 februari zit ik thuis omdat mijn huisarts het niet verantwoord vindt dat ik met mijn astma nu voor de klas ga staan , nu het virus in de Britse variant rondwaart. Wanneer mag ik weer werken en krijg mijn vaccinatie! Geen voorrang voor het onderwijs laat mij thuiszitten. Waar kan ik terecht om eerder een prik te halen?


Hitjo Garst 16/2/2021

Gek genoeg wordt de groep waartoe ik behoor nergens meer genoemd. Vergeten?
Het zal toch niet.
Ik ben 67 en gezond. Geen onderliggende klachten


Dora 16/2/2021

Ik hoop ook dat ik snel word gevaccineerd.
Ben diabetes en copd en reuma.
Heb longkanker en borstkanker gehad. Durf bijna niet op straat.


Wil 16/2/2021

Mijn echtgenote is 62 en ik bijna 65 (3 weken)
Beide hebben we een medische indicatie.
Er wordt nergens gesproken over personen van 60+ met een medische indicatie, en thuiswonend. Welk vaccin krijgen zij.


Sonja Lagerweij 15/2/2021

Wanneer komen wij toch aan de beurt, mijn partner is 71, ik 72 met COPD, het is toch te gek dat wij bijna achteraan aan de beurt komen (als 9e van de 10 groepen)!


simon muller 15/2/2021

Het is al vaak genoeg vermeld maar wanneer zijn de 70+ aan de beurt of zijn dit de mensen die het meest kosten, met andere worden zeer slechte informatie.


Petra 15/2/2021

70+ wordt inderdaad nergens genoemd. Ikzelf ben 72 en mijn man 75, wanneer worden wij gevaccineerd?


Johan 15/2/2021

Wanneer is 70+ aan de beurt. Kan dat nergens vinden. Waarom is daar geen duidelijkheid over te geven ??


P.vousten 15/2/2021

Idd. 70+ vergeten groep. Ofschoon hier de meeste klappen vallen, worden de 70 plussers nergens vernoemd. Ik vind dit een slechte zaak. Doe hier a.u.b.iets aan..


Jacob Goudsmit 15/2/2021

Nergens wordt een indicatie gegeven voor 70 + (met onderliggende gezondheidsproblemen). Wanneer worden deze personen geprikt


Veenstra 15/2/2021

Ik ben 74 en hem progressieve MS. Kom al jaar de deur niet uit en kijk uit naar vaccin. Er is echter niets bekend over wanneer ik vaccin krijg...Ben geen jeugd, maar wel eenzaam.. Geef svp eens wat duidelijkheid. Mijn leven duurt ook niet eeuwig..


Agnes 15/2/2021

Mijn vader is 90 jaar en is opgenomen in een verpleeghuis met een ZZP. Hij heeft nog steeds geen uitnodiging voor vaccinatie gehad, de andere bewoners zijn gevaccineerd. Hij schijnt "thuiswonend" te zijn. Het moet toch niet gekker worden.


Johan 14/2/2021

Hoe kom ik er achter wanneer 70-plussers aan de beurt komen? Een vergeten groep?


Corrie Clemens 13/2/2021

Ik ben 74 jaar ,wanneer krijg ik mijn vaccinatie


L. Mersie 12/2/2021

Wanneer ben ik aan de beurt? Ik ben 66 en ik heb kanker. M.i. behoor ik tot een risicogroep.Ik heb een zeer zwakke weerstand.


C Turkenburg 12/2/2021

Ik ben erg benieuwd wanner een 70 + persoon aan de beurt komt.
ben zelf 77 jr en mijn vrouw is 72 jr .
Maar deze worden nergens vermeld wanner ze aan de beurt komen . Graag uw reactie
Ps we zijn thuis wonende.


André Noorden 4/2/2021

Waarom moeten mensen onder de 40 jaren gevaccineerd worden als blijkt dat er toch maar heel weinig ernstige gevolgen van COVID hebben?


Corné van dijk 3/2/2021

Ik kan steeds afspraak krijgen voor vaccinatie prik , krijg ook geen sms-je helemaal , hoe nu verder??


Courboin Suzanne 2/2/2021

Ik word74 jaar niemand zegt me wat of hoe krijg ik een prik ge hoort niets anders help een eenzamen niemand heeft mij al gecontacteerd


Marianne 1/2/2021

Moeder 86 jaar oproep voor de COVID prik, vader 89 jaar niet!
Hoe kan dit ?
Zou handig zijn ze samen in 1 x te vaccineren ivm vervoer.


Robert 29/1/2021

Welke datum wordt als startpunt genomen om de bepalen in welke leeftijdsgroep iemand valt? Lijkt me logisch dat 60+ begint bij degenen die geboren zijn in het jaar 1961, dus al degenen die voor 31 december 1961 geboren zijn. Anders ga je veel randgevallen krijgen die, bijvoorbeeld omdat ze midden in het jaar pas 60 worden, niet in de groep 60-plus vallen. Vraag: begint het leeftijdscohort 60-plus bij alle mensen die uiterlijk 31 december 1961 geboren zijn?


Jose 28/1/2021

Het is belachelijk dat Nederland onderaan staat met vaccineren .huisartsen bieden aan om te helpen nee zegt rivm willen we niet om hoe dan ook uit deze crisis te komen? En sorry ik heb meer vertrouwen in míjn huis dan in de ggd


Mariska Veenhof 28/1/2021

Lees ik net dat de tweede vaccinatie na drie weken gegeven moet, die van mij is na 4 weken. De eerste was 16 januari en de tweede is op 13 februari. Heeft het dan wel zin.
Ik ben verzorgende IG


Martin van den Heuvel 25/1/2021

Hoi, ik ben 58 jaar dus krijg als laatste een vaccin, maar ik wil in juni en augustus op vakantie. Kan ik dan al eerder een vaccin krijgen als normaal gepland??
Grt Martin


Ans 25/1/2021

Ik werk in de zorg,als viger sta al 2 weken op een wachtlijst om gevaccineerd te worden ,er is geen plek ! Wij hebben veel besmetting in het verpleeghuis ! Waarom krijgen wij geen voorrang. Hoor dat veel mensen die niet aan bed staan ingeënt worden, mijn bewoners worden nig eerder ingeënt als ik


Wim ten wolde 24/1/2021

Ik heb in het verleden een heftige reactie gehad van een antibiotica ik moest met spoed een week opgenomen worden in.v.m. een uitslag over mijn hele lichaam.
Mag ik een injectie tegen het corona virus krijgen.


C.Westerveld 22/1/2021

Mijn 91 jarige moeder kreeg een telefoontje van de huisarts dat ze volgende week een oproep voor vaccinatie bij een GGD locatie krijgt. Zij kan niet zelfstandig naar de testlocatie. De enige mogelijkheid is dat ik haar met de auto ga brengen, waarin ik geen 1,5 meter afstand kan houden, bovendien ben ik 71 en behoor dus ook tot de risicogroep. Al een jaar lang vermijd ik daarom vrijwel alle contacten. Waarom worden deze ouderen niet thuis gevaccineerd?


Mw. R. Gajadhar 20/1/2021

Ik werk in de zorg en een brief ontvangen dat ik een afspraak kon maken. Heb in 2 weken tijd 3X een poging gedaan om een afspraak te maken en bij de 3e keer kon ik in Amsterdam terecht. Ik woon in Delfzijl en ga dus niet helemaal naar Amsterdam.
Ik heb nu grote vraagtekens bij die zogenaamde voorrang van verzorgend personeel allemaal zeer teleurstellend!!


Henk van Kesteren 19/1/2021

De Engelse variant krijgt onderhand alarmerende aandacht,waarom dan niet max.mobiliseren om te vaccineren,er zou voldoende vaccin zijn en is effectiever dan avondklonk enz. Ik ben 81 jaar en voel mij erg benadeeld over het voorlopig nog niet in het schema te staan!!


Jaap Bosmans 18/1/2021

Worden er eigenlijk wel antwoorden gegeven op de vragen hier? Want anders kan deze functionaliteit beter uitgezet worden.


José Nieuwenhof 17/1/2021

Mijn buurvrouw, haar zus en haar nicht ,de nicht werkt als vroedvrouw in het ziekenhuis in Amerika, hun hebben een vaccin gekregen ,en liggen nu allebij op de intensive care, te vechten voor hun leven.
Hoe goed is die vaccin nu dan


Henriette 17/1/2021

Kan een specialist ouderen geneeskunde, huisarts of mentor iemand met Alzheimer (en een 5VV-indicatie) verplichten zich te laten vaccineren?


Molly 17/1/2021

Komen MS patiënten, evenals andere zwaar chronisch zieken ook spoedig in aanmerking voor de corona-vaccinaties?


Marc Hinfelaar 13/1/2021

Ik heb een objectief overzichtje gemaakt van de verschillende vaccins. Misschien handig in aanvulling op deze informatie. Zie: https://www.coronavaccinvergelijker.nl.
Marc


Nancy 13/1/2021

Goedemorgen,
Ik vraag mij af of mijn zoon van 15 jaar
Met astma ook wordt opgeroepen. (Wel jaarlijks een griepprik)
Kan hier namelijk niks over terug vinden.
Zie alleen vanaf 18 jaar staan.


Saskia 12/1/2021

Komen er ook antwoorden??? Ik wil ook graag weten wat medische indicatie inhoudt bij dit vaccinatieprogramma.


Bianca 11/1/2021

Ikzelf heb bronchitis en ben ex kankerpatient en mijn man is de 50 gepasseerd en heeft astma . Wanneer krijgen wij de oproep om gevaccineerd te worden


Paula 11/1/2021

Op zich aardige info. Ik behoor tot de risicogroep en vind het echter heel vreemd dat bij Pfizervaccinatie alsmede de Momenta-vaccinatie er overwogen wordt om de tussenliggende tijd te verlengen. Ik zie nergens berichten over de werking met deze vertraging die nu zo actueel is in vele landen. Volgens mij is dat niet in de testen meegenomen. Je bent dan misschien half beschermd lijkt het. Bij onvoldoende werking gaan we dan overnieuw beginnen met vaccineren. Ik vind dit jammer medeondertekend een hele lading van het moment vaccin eerder is afgezegd.
Ook onderzoek naar indien je Corona hebt gehad in hoeverre je dan afweer hebt. En zeker als de Corona bij milde klachten heel lang duurt.
Ik ben trouwens best blij dat er vaccins zijn maar krijg hiertegen goed antwoord op in de media etc.


Henk de kater 11/1/2021

Ik twijfel. Bekijk dit eens op YouTupe
Zoek op blckbx Massa mrna vaccinatie. En besluit dan nog eens.


Henk de Kater 11/1/2021

Ik heb me er flink in verdiept. Ook dit nog gezien. https://youtu.be/aWrZxCx6L6g
Mensen bekijk dit echt eens.
Ik laat me niet vaccineren.


Wil korst Block 9/1/2021

Mijn man en ik zijn 70 plussers wanneer krijgen wij een prik


Peter koopman 8/1/2021

Mijn dochter loopt stage in een verzorgingstehuis worden stagiaires die in de zorg werken ook meteen gevaccineerd, net zoals de rest van het zorg personeel? en hebben zij de zelfde rechten ?


Eric 7/1/2021

Ik ben manager in de gehandicaptenzorg. Vragen van cliënten , verwanten en medewerkers zijn er velen maar de belangrijkste is het wanneer. Niet alleen wanneer zij aan de beurt zijn maar ook wanneer er genoeg mensen gevaccineerd zijn om regels te versoepelen. Perspectief is voor iedereen belangrijk, iets om naar uit te kijken en daarmee energie vinden om het vol te houden.


Jolanda 7/1/2021

Ik ben mantelzorger van mijn jongste dochter zij is verstandelijk beperkt (kabuki syndroom)wanneer wordt ik gevaccineerd?


Angelique 6/1/2021

Ik krijg vanwege me gezondheid een griepprik, en ben 40 jaar.
Hoe zit dat met de covid19 prik. Wanneer krijg ik hem?? Val ik onder de risico , graag hoor ik er iets van


loes knopper 6/1/2021

als ik word op geroepen en ik wil nu niet
mag ik dan later of volgend jaar wel mee doen als ik van gedachten veranderd


Mireille Bosboom 6/1/2021

Ik ben gespecialiseerd verpleegkundige op de Eerste Hart Hulp/ CCU. Dit is een acute afdeling waar patiënten direct vanuit huis worden gebracht door ambulances. Het is ook een poort, maar grijs gebied Waarom dan niet personeel inenten op Eerste Hart Hulp/CCU gelijk met de ICU en SEH?


Ingeborg Kooiman 5/1/2021

Wat wordt er precies bedoeld met een medische indicatie?


Valk 4/1/2021

Is het verstandig om je te laten vaccineren voor covid als je allergisch bent voor amoxicilline.?
Kan nergens info hierover vinden


I. Slooten 4/1/2021

Ik ben een vrouw van 69 jaar en heb meerdere auto immuunziekte ( M.S.- chronische I.T.P. En alpha -1)
Hoe zou mijn lichaam reageren op de COVID-19 vaccinatie?


DH Mathijsen 4/1/2021

Ik heel veel gezondheidsklachten en ben ex kankerpatiënt. Wel nog steeds onder controle. Behoor ik bij de 1e groep ouderen en wanneer kan ik dat verwachten.


A.van Saus 4/1/2021

Ik werk al sinds maart 2020 "gewoon" door in een kritische functie binnen de overheid.
Wordt voor deze medewerkers ook een uitzondering gemaakt waardoor eerder vaccineren tot de mogelijk behoort?


Coos demontis 3/1/2021

Mijn ouders hebben elke dag zorg thuis moeder is dementerend , mijn zus heeft hen overtuigd om het COVID vaccins niet te nemen , loopt hierdoor de zorg gevaar.


Ton 24/12/2020

Goed verhaal, heb een vraag: een dosis wat houdt dit in? 1 dosis is 1 injectie of is 1 dosis voor meerdere injecties. We zien potjes met vaccinatievloeistof is dit voldoende voor 1 of meerdere vaccinaties. Vandaar mijn vraag


A de Wit 22/12/2020

Waarom vaccineren artsen en verpleegkundige niet gewoon elkaar. Gaat toch veel sneller en minder gedoe!Gepensioneerd zorg medewerker.


Kim Smits 19/12/2020

Aan iedereen die vragen stelt in de reacties:
Bij vaccinatie is de kans op bijwerkingen na de eerste maand of twee zo klein dat het te negeren is. De andere bijwerkingen zijn getest en dus duidelijk niet significant genoeg om het vaccin niet uit te brengen.
Als je gevaccineerd bent blijf je gewoon alle regels volgen, aangezien jij immuun bent maar er minder duidelijkheid is over of je het virus nog kan overbrengen. Wel is het aangetoond dat het helpt het virus minder te verspreiden.
Alle individuele makers van de vaccins hebben de papieren en onderzoeken + ingrediënten over hun vaccin publiek beschikbaar, ik raad aan deze te lezen als je vragen hebt.
Het is zeer ongevaarlijk om gevaccineerd te worden, de gevolgen van het virus zijn zo veel gevaarlijker, ook op lange termijn. Bescherm uzelf en die om u heen!
We hebben als mensheid nog nooit groepsimmuniteit gehad zonder de hulp van een vaccin.


N.Beerman 18/12/2020

Is het waar dat er na de eerste vaccinatie binnen 3 weken ? Of 3 maanden? een 2de vaccinatie moet volgen?? Zo ja, hoe dan?? Is dan de eerste vaccinatie ronde afgerond??


Jos Wijckmans 16/12/2020

Worden mensen die Corona gehad hebben ook gevaccineerd ?
Als je opgeroepen wordt voor de vaccinatie en je hierop niet reageert, en later toch alsnog gevaccineerd wil worden, kan dat dan .


rika de Haas 15/12/2020

Verschillende documente gelezen en weterschappers horen praten te veel negatieven berichten er over gehoord ,geen vaccinaties je bent baas over je eigen lichaam
zelfstandige


Sterre 11/12/2020

Ik wil weten wat erin zit, wat de bijwerkingen zijn, hoe lang het werk, hoef ik nergens meer op te laten na het zetten van het vaccin?
Ik kan dit nergens vinden op de site?


Trudi van beek 10/12/2020

Voor ik een besluit ga nemen , wil ik weten , hoelang werkt het, hoef ik geen mondkapje meer op ben tenslotte ingeënt, kan ik weer alles doen wat ik wil zonder rekening te houden met.
Ik vind het allemaal zeer onduidelijk, en denk er nu over om hem niet tenemen.
Waarom personeel in verpleeghuizen inenten terwijl wij ons aan de regels houden. En familie loopt maar in en uit, houden nergens rekening mee, kussen, knuffelen enz enz. En als je er iets van zegd weten ze het zogenaamd allemaal niet. Ik zou daar beginnen.
Ik werk als IG er in een verpleeghuis


Hildavonbeers 8/12/2020

Mijn man is ook ziek hij spuit vier keer per dag insuline hij hij heb het aan zijn hart vernauwing in zijn bloed vaten ik zelf heb het ook aan mijn hart heb al twee keer kanker gehad wanneer zijn wij aan de beurt wij zijn 66 jaar