Wanneer resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en op Enter om te selecteren.
Toon zoekbalk
Toon menu
Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn
Home
Thema's
Continentie
Corona
Dementie
Depressie
Diversiteit
Duurzame zorg
Eten en drinken
Familieparticipatie
Goed in gesprek
Huidletsel
Hygiëne
Informele zorg
Intimiteit en seksualiteit
Mantelzorg
Medicatieveiligheid
Mondzorg
Palliatieve zorg
Persoonsgerichte zorg
Probleemgedrag
Risicosignalering
Samenwerken in de wijk
Tijd voor zorg
Valpreventie
Verbeteren doe je zo
Vernieuwend zorgen
Verzorgend wassen
Vrijwilligerswerk
Welbevinden en levensvragen
Werken met het zorgdossier
Werkplezier
Zelfredzaamheid
Zorg en dwang
Nieuws
Overheidsbeleid
Wetgeving
Kwaliteitskaders
Agenda
24-05
Kick-off event: Grip op eenzaamheid
31-05
Lunch-webinar Vilans-protocollen in de praktijk: Mondzorg, meer dan tanden poetsen alleen
02-06
Online lentefestival Dementie
07-06
Wzd-café In contact met familie en naasten
09-06
Bijeenkomst Datagedreven leren en verbeteren
13-06
Medicatie-café: Alles wat je wilt weten over medicatieveiligheid
16-06
Netwerkbijeenkomst verpleging en verzorging
17-06
Symposium Zorgen voor de dood
28-06
Bijeenkomst De warme kant van technologie
04-07
Congres Waardigheid en trots
05-07
Tweedaagse Summer School Train-de-trainer Veerkrachtstraining Jonge mantelzorgers
Onderwijs
Kennisbundels
Online videotheek
Meer lesmateriaal
Beroepsprofielen
Hbov-stages
Leernetwerken wijkverpleging
Ouderen en onderwijs
Jongeren inspireren
Lokale samenwerking
Onderwijs-alert
Banners onderwijs
Kennis delen
Praktijkvragen
Databank interventies
Geheugenpoli Netwerk
Werkplaatsen
Onderzoeksvragen
Over ons
Onze experts
Bezoekers positief
Promotietips
Banners
Leuke posters
Bezoekerspanel
Pers
Strip
Contact
Home
Thema's
Eten en drinken
Verbeteren
Voedingszorg verbeteren
Eten en drinken
Eten en drinken
Praktijk
Gezond eten en drinken
Slikproblemen
Oorzaken en gevolgen
Slikken: 4 fasen
Verslikken
Onbedoeld gewichtsverlies en ondervoeding
Ervaring
Uitdroging
Wat is het?
Wegen, meten en BMI
Overgewicht
Vitamine D
Verbeteren
Voedingszorg verbeteren
Bewustwording
Wensen in kaart
Samen koken: tips
Weegbeleid
Maaltijd-ambiance
Dementie en kleinschalig
Praktijkverhaal
Evalueren
Scholing
Richtlijnen
Indicatoren
Voorbeelden
Hulpmiddelen
Voor de organisatie
Cijfers: ondervoeding
Fysieke belasting
Meten van ondervoeding
Nieuws
Nieuws over Eten en drinken
Eten en drinken
Voedingszorg verbeteren
Ga direct naar:
Bewustwording: eerste stap in voedingszorg
Wensen en voorkeuren in kaart brengen
Samen koken: tips
Optimale voedingsconcepten
Weegbeleid voor team of afdeling
Voorkomen van slikproblemen en slikaccidenten
Bevorderen van maaltijd ambiance bij ouderen
Eten en drinken bij dementie
Voorbeelden van voorlichting aan cliënten
Deel deze pagina
Deel via Whatsapp
Print
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Deel via Mail