Wanneer resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en op Enter om te selecteren.
Toon zoekbalk
Toon menu
Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn
Home
Thema's
Continentie
Corona
Dementie
Depressie
Diversiteit
Eten en drinken
Familieparticipatie
Goed in gesprek
Huidletsel
Hygiëne
Intimiteit en seksualiteit
Mantelzorg
Medicatieveiligheid
Mondzorg
Palliatieve zorg
Persoonsgerichte zorg
Probleemgedrag
Risicosignalering
Samenwerken in de wijk
Tijd voor zorg
Valpreventie
Verbeteren doe je zo
Vernieuwend zorgen
Verzorgend wassen
Vrijwilligerswerk
Welbevinden en levensvragen
Zelfredzaamheid
Zorg en dwang
Zorgleefplan
Nieuws
Overheidsbeleid
Nieuwsbrieven
Agenda
15-04
Congres - Goed Gebruik Geneesmiddelen 2021
16-04
Wzd Café - Aan de slag met de Wzd-wijzer
19-04
Samen beslissen, ook bij (mogelijke) onvrijwillige zorg
26-04
Hoe zorg je samen voor een hygiënische werkomgeving?
Onderwijs
Kennisbundels
Online videotheek
Meer lesmateriaal
Beroepsprofielen
Hbov-stages
Leernetwerken wijkverpleging
Ouderen en onderwijs
Jongeren inspireren
Lokale samenwerking
Onderwijs-alert
Banners onderwijs
Kennis delen
Praktijkvragen
Databank interventies
Geheugenpoli Netwerk
Werkplaatsen
Onderzoeksvragen
Over ons
Onze experts
Bezoekers positief
Promotietips
Banners
Leuke posters
Bezoekerspanel
Pers
Strip
Contact
Home
Thema's
Eten en drinken
Voor de organisatie
Eten en drinken
Eten en drinken
Praktijk
Slikproblemen
Oorzaken en gevolgen
Slikken: 4 fasen
Verslikken
Ondervoeding
Ervaring
Uitdroging
Wat is het?
Wegen en BMI
Voorlichting
Overgewicht
Vitamine D
Verbeteren
Schijf van Vijf is keuzemenu
Vijf eetprofielen
Ondervoeding signaleren
Voorbeelden
Voedingszorg verbeteren
Bewustwording
Wensen in kaart
Samen koken: tips
Optimale voedingsconcepten
Weegbeleid
Beleid slikproblemen
Maaltijd ambiance
Dementie en kleinschalig
Voorbeeld folders
Praktijkverhaal
Evalueren
Scholing
Richtlijnen
Indicatoren
Voorbeelden
Hulpmiddelen
Voor de organisatie
Cijfers: ondervoeding
Voedingsbeleid
Smaak
Trends
Fysieke belasting
Cliëntenraad
Nieuws
Nieuws over Eten en drinken
Eten en drinken
Voor de organisatie
Ga direct naar:
Cijfers en kosten ondervoeding
Voedingsbeleid: implementatie en borgen
Beleid fysieke belasting in zorg
Cliëntenraad en voeding
Deel deze pagina
Deel via Whatsapp
Print
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Deel via Mail
Cookies op de website van Zorg voor Beter
Zorg voor Beter gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord met het plaatsen van cookies (inclusief tracking cookies).
Niet akkoord en lees meer