Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

'Zoek het uit!'-congres

Datum/tijd

Maandag 07 oktober 2024 van 09.30 uur tot 17.30 uur

Kosten

Gratis toegang

Op 7 oktober staat het 'Zoek het uit!'-congres voor je klaar! Hét congres dat praktijk, onderwijs en onderzoek dichter bij elkaar brengt. We ontvangen je graag in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Tijdens deze dag slaan we een brug tussen wetenschap, onderwijs en praktijk. Dit doen we door te verbinden: elkaar ontmoeten, nieuwe kennis opdoen en elkaar inspireren!

We besteden tijdens deze editie van 'Zoek het uit!' extra aandacht aan implementatie. Want implementatie is de sleutel naar betere zorg. Wil je weten hoe je nieuwe kennis toepast in je werk? En hoe je je collega’s meekrijgt in het toepassen van nieuwe kennis? Dat zoeken we samen uit! 

Praktische informatie 

  • Maandag 7 oktober van 09.30 tot 17.30 uur   
  • Waar: De Rijtuigenloods
  • Adres: Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ in Amersfoort
  • Kosten: Geen    

Voor wie: 

Dit congres is voor iedereen die in de ouderen- en gehandicaptenzorg werkt. Ben jij een leergierige (aankomend) zorgprofessional die graag geïnspireerd wil worden door nieuwe inzichten? Én wil je met deze inzichten je werkzaamheden in de zorg verbeteren? Dan mag jij het ‘Zoek het uit!’-congres niet missen!

Of werk jij als onderzoeker of wetenschapper in de ouderen- en gehandicaptenzorg? En wil je weten hoe je leert van praktijkkennis? Dan is het ‘Zoek het uit!’-congres bij uitstek een congres voor jou!

Locatie

Amersfoort