Naar hoofdinhoud Naar footer

Onderwijs

Gepubliceerd op: 18-03-2024

Op Zorg voor Beter staat veel betrouwbare informatie en materialen, over diverse thema’s. Veel van deze materialen, zoals filmpjes, quizzen, factsheets, praktijkvoorbeelden, kun je gebruiken om je lessen nog leuker en interessanter te maken.

Binnen ieder thema informatie over scholing

Door de website van Zorg voor Beter te gebruiken tijdens de lessen weten studenten ook waar ze betrouwbare informatie kunnen vinden als ze in de praktijk aan de slag gaan. Binnen elk thema vind je in het menu het onderdeel ‘Scholing’, daar vind je specifieke informatie per thema.

Over het beroep verpleegkundige of verzorgende

In de praktijk van verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en verzorgenden is in de laatste tien jaar veel veranderd. Wil jij, of één van je studenten, meer weten over dit beroep? Bekijk dan eens de website van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Daar vind je onder andere meer informatie over mbo-beroepen.

Tips voor docenten

Ben je benieuwd op welke manier je gebruik kunt maken van de materialen op de website in je lessen? Bekijk dan deze tips.

Ook bekend met onze kennisbundels?

Met kennisbundels maken we kennis vrij toegankelijk en breed toepasbaar voor docenten, studenten en zorgverleners in zowel het mbo- als het hbo-zorgonderwijs. Ze bevatten actuele informatie over zorgthema's (met lesmateriaal) die praktijkopleiders en docenten in hun lessen kunnen gebruiken. Ook kunnen ze gebruikt worden als bijscholingsactiviteit voor zorgprofessionals. 

Doel: Praktische actuele informatie bieden over uiteenlopende zorgthema’s 
Doelgroep: Zorgmedewerkers en docenten 

Actuele kennisbundels 

Nieuws over onderwijs

Er is geen nieuws.