Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan

Wzd Café - Aan de slag met de Wzd-wijzer

Datum/tijd

Donderdag 27 juni 2024 van 11.00 uur tot 12.00 uur

Kosten

Gratis toegang

Zorg verleen je iedere dag. Je wil het beste doen voor je cliënt. Maar soms weigert iemand jouw zorg. Of kan je cliënt zelf niet beslissen of het nodig is. De Wet zorg en dwang regelt wat je dan kunt doen. Maar hoe doe je dat samen met jouw collega’s? Ga aan de slag met de Wzd-wijzer en sta in tal van korte opdrachten samen stil bij zorg en dwang.

Tijdens dit Wzd-café vertellen wij je alles over de Wzd-wijzer. In 5 thema's, met een totaal van 20 opdrachten, doorloop je met collega's van A tot Z informatie over de Wet zorg en dwang. In de Wzd-wijzer bespreek, herken en voorkom je aan de hand van interessante casuïstiek, duidelijke video's en interactieve quizzen onvrijwillige zorg!

Meld je nu aan voor dit café. De toegang is kosteloos. Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. Na inschrijving ontvang je per e-mail een link voor deelname aan het online café. Neem bij vragen contact op via wzd@vilans.nl.

Dit café gaat niet over de inhoud van de Wet zorg en dwang, maar over de inzet en het gebruik van de Wzd-wijzer in je team. Voor inhoudelijke vragen over de wet zelf en de toepassing daarvan, kun je terecht op dwangindezorg.nl/wzd of vilans.nl/wzd.

Locatie

Online

Aanmelden

Via het evenementenportaal

Let op: Inschrijving verloopt via onze evenemententool, met het verzoek een account aan te maken. Dat doe je eenmalig. Daarna heb je altijd toegang tot een totaaloverzicht van alle Vilans-evenementen. De eerste keer dat je inschrijft kan het tot 2 dagen duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de aanmelding te voltooien. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.