Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Jubileumdag: 25 jaar Vilans-protocollen

Dit jaar bestaan de Vilans-protocollen 25 jaar. Al die tijd kan je vertrouwen op de protocollen, ter ondersteuning van het leveren van goede zorg. Jullie weten onze protocollen te vinden als het nu gaat om zwachtelen, injecteren of tijdens de mondverzorging.  Zonder jullie vragen en feedback waren de protocollen niet geworden tot wat ze nu zijn. Want we schrijven de Vilans-protocollen voor en met jullie!

Praktische informatie

  • Datum: 7 oktober 2022
  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Kosten: gratis
  • Aanmelden: de aanmeldlink volgt nog

Ook de Databank erkende interventies viert een jubileum. Het erkenningstraject bestaat 15 jaar; in de databank vind je een overzicht van onderbouwde en effectieve interventies die goed uitvoerbaar zijn in de ouderen- en gehandicaptenzorg.

We staan graag stil bij deze twee bijzondere momenten. Daarom organiseert Vilans op 7 oktober, in de Jaarbeurs Utrecht, een speciale jubileumdag om samen terug én vooruit te blikken op Al die tijd, kwaliteit!’

Dit kun je verwachten

Kom samen met je collega’s naar deze dag. Laat je inspireren door interessante workshops en wissel kennis en ervaring uit met je vakgenoten. Ook is er tijd en ruimte voor ontspanning. We weten dat je als zorgprofessional altijd voor de client klaarstaat en deze dag staan jullie centraal!

Save the date

Meer informatie over deze dag, en de mogelijkheid om je aan te melden, volgen later via de nieuwsbrieven en kanalen van Vilans. Noteer 7 oktober dus vast in je agenda!

Wanneer

vrijdag 07 oktober 2022

Waar

Utrecht