Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Barbara de Groen

accounthouder Samenwerken in de wijk, projectleider Zorg voor Beter, werkzaam bij Vilans

Barbara de Groen is projectleider van Zorg voor Beter. Barbara zet zich als senior adviseur bij Vilans in voor het realiseren van integrale (ouderen)zorg dichtbij huis met aandacht voor kwaliteit van leven en positieve gezondheid. Bekijk de tips van Barbara over samenwerken in de wijk op Vilans.nl.

Barbara heeft specifieke kennis over de transitie en transformatie in het sociaal domein. Verschillende gemeenten heeft zij begeleid bij de opzet en doorontwikkeling van wijkteams waarbij veel aandacht was voor de samenwerking tussen generalisten en specialisten in sociaal en medisch domein. Ook heeft zij voor gemeenten het inkoopbeleid en het beleid sociaal domein geëvalueerd en meegedacht over vernieuwing. Daarnaast heeft zij ruime kennis over de ouderenzorg, wijkverpleging en eerste lijn. Lees het artikel Wijkverpleging als verbinding tussen medisch en sociaal domein van Barbara op Vilans.nl 

Barbara is een inhoudelijke gedreven adviseur die zich graag sterk maakt om de zorg en ondersteuning zo te organiseren dat de kwaliteit van leven van inwoners centraal staat en dat beleid goed aansluit bij de dagelijkse praktijk. 

Volg Barbara de Groen op LinkedIn