Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Team Zorg voor Beter aanwezig op V&V Festival en NURSE. Festival

Gepubliceerd op: 09-11-2023

Zorg voor Beter is dit jaar aanwezig op het V&V Festival en NURSE. Festival in Zwolle. Twee mooie en interessante beurzen om vakkennis op te doen en vakgenoten te ontmoeten. Er valt genoeg te beleven en te zien, dus voor ieder wat wils. Kom zeker ook langs bij de stand van Zorg voor Beter! We gaan graag met je in gesprek over de laatste ontwikkelingen en horen graag je feedback. Ook geven we dit jaar twee leerzame workshops. Dit wil je niet missen!

We vinden het niet alleen belangrijk online kennis te delen, maar om ook in het echt met jullie in contact te komen. Neem dus je leukste collega mee en maak kennis met het team van Zorg voor Beter. 

V&V Festival 21 november in Zwolle 

Hét inspirerende dagje uit voor verpleegkundigen en verzorgenden. Een gezellige en leerzame dag met een ideale mix tussen ontspanning en professionele ontwikkeling. Er worden veel leuke workshops georganiseerd waar je niet alleen veel van opsteekt, maar ook een goede dosis plezier uithaalt. Kom gezellig een kijkje nemen op de beursvloer en doe mee aan leuke activiteiten. Maak kennis met zorgorganisaties en ontdek de nieuwste zorg innovaties. Wij zien je graag bij onze stand!

Workshop aan de slag met hygiëne en gedrag

Infectiepreventie en hygiënisch werken zijn belangrijk voor de cliënt, je collega’s en jezelf. Ook is het goed om steeds opnieuw met elkaar in gesprek te blijven en te begrijpen dat gedragsverandering niet vanzelfsprekend is. In deze workshop leer je hoe je dat met plezier en energie doet.

Aan het einde van deze sessie:

  • Begrijp je hoe ingewikkeld het veranderen van je gedrag is.
  • Hoe andere organisaties omgaan met hygiëne en gedragsverandering.
  • Heb je leuke tools ervaren om in gesprek te gaan over dit thema.

NURSE. Festival 22 november in Zwolle

Ben jij zorgstudent of starter in de zorgwereld? Kom dan naar NURSE. en ontdek alles wat de zorgwereld te bieden heeft. Leer op 22 november alle uithoeken van de zorg kennen. Zo ben je beter in staat om te kiezen wat bij jou past. Neem een kijkje op de beursvloer en ontmoet potentiële werkgevers en volg interessante workshops. Wij maken graag kennis met je en vertellen je alles over Zorg voor Beter. Kom je gezellig langs? 

Workshop Infectiepreventie, wat is belangrijk en wat kun jij doen?

Heb je jezelf wel eens afgevraagd welke risico's je als zorgprofessional loopt? En hoe je jezelf en je omgeving kunt beschermen voor infecties? Samen gaan we tijdens deze interactieve workshop in gesprek over wat infectiepreventie is en waarom het belangrijk is om onszelf, de cliënten en werkomgeving veilig te houden. Samen kunnen we het verschil maken.

Nursing Experience winter edition 2023 

Kun jij niet aanwezig zijn bij V&V festival of Nurse? Ontmoet ons dan op Nursing Experience winter edition 2023. Een educatief dagje uit voor alle verpleegkundigen, verzorgenden, docenten en studenten. Woon de uiteenlopende sessies bij of neem een kijkje op de interactieve beursvloer met skillslab! Kom ook langs bij de stand van Zorg voor Beter, we maken graag kennis met je. Ook laten we je alle voordelen zien die ons kennis platform te bieden heeft. 

Mis deze leerzame dagen niet!

Heb jij je nog niet aangemeld maar wil je er wel graag bij zijn? Bekijk dan snel de website van V&V Festival, NURSE. of Nursing Experience en wie weet zien we elkaar daar. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om kennis te maken!