Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn
Werkplezier

Terugkijken online kennissessie: goede implementatie nieuwe tijdregistratie z=p=r,t

Kijk de online kennissessie van 10 mei terug over goede implementatie van de nieuwe tijdregistratie z=p=r,t . Bekijk ook de sessies over dillema's, implementatie en financiering.
 

De video van de interactieve online bijeenkomst van 10 mei laat zien hoe zorgorganisaties vanuit diverse perspectieven (wijkverpleegkundigen, teammanager, finance & control) aan de slag zijn gegaan met de implementatie z=p=r,t: de nieuwe manier om gewerkte tijd te registreren. Bekijk hun ervaringen, tips en adviezen over hoe jij aan de slag kunt met z=p=r,t. 

https://www.youtube.com/watch?v=-RaMgbrzdQ4

Subsessie: dlemma's tijdregistratie z=p=r,t

Wat zijn de dilemma’s bij de implementatie van z=p=r,t? Sander van Merkus, onderzoeker bij Vilans bespreekt in deze sessie de meest voorkomende dilemma’s  en gaat in op de stappen en tips om deze dilemma's goed te bespreken. Bekijk de video:

https://www.youtube.com/watch?v=PIUaA7d1fJg

Subsessie: implementatie stappen tijdregistratie z=p=r,t

In deze sessie staan we stil bij de stappen en reistips die bij de implementatie van de vernieuwde tijdregistratie aandacht nodig hebben. We zoomen in op hoe je mensen goed meeneemt en kijken naar de structuur en cultuurkant. Marieke Hup, wijkverpleegkundige en programmamanager bij Amaris deelt haar ervaringen en tips over deze thema's:

https://www.youtube.com/watch?v=_cY-xoV9y8U

Subsessie: verloning en financiering

In deze sessie vertellen twee controllers over hun aanpak. Ze geven tips en delen hun ervaringen. Hoe kun je zaken goed organiseren rondom de verloning en financiering? Hierna wordt er gezamenlijk gezocht naar antwoorden op vragen die spelen bij de groep. Een zorgverzekeraar sluit ook aan bij dit gesprek. 

https://www.youtube.com/watch?v=PTU2-JzkSbQ

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op Zorg voor Beter? Lees dan eerst de spelregels door.