Naar hoofdinhoud Naar footer

E-learning over aan- en uitkleden

Gepubliceerd op: 29-01-2021

Zorgverleners en mantelzorgers helpen cliënten dagelijks bij het aan- en uitkleden. In deze e-learning module van Free Learning leer je meer over het handig, ergonomisch en met zo min mogelijk (huid)belasting voor de cliënt aan- en uitkleden.

De module bestaat uit 18 vragen. Naast vragen over ergonomisch aan- en uitkleden leer je ook meer over zorgspecifieke kleding en handige hulpmiddelen zoals de glijmouw, glijhandschoen en de glijbroek. Daarnaast is er ook speciale aandacht voor het omgaan met spasmes.

In totaal ben je ongeveer 30 minuten met de module bezig. Als je meer dan 80 procent van de vragen goed hebt beantwoord kun je een certificaat met je naam downloaden. 

Accreditatie

Bij goed resultaat krijg je voor deze module 1 accreditatiepunt (€ 4,- administratiekosten) voor het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden van V&VN. Het certificaat is altijd gratis.

De door AllYouCanLearn gefinancierde module ‘Aan- en uitkleden’ is gemaakt door experts van Visiek, LOCOmotion en het Belgische Attractive2Wear.

Ga naar

Free Learning

Ga naar de e-learning

Deel deze pagina via:

Soort

E-learning

Organisatie / Uitgever

Free Learning