Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Meld je aan voor de Zorg voor Beter Zomertour 18/06/2021

Al meer dan een jaar hebben we niet de mogelijkheid om onze doelgroep te ontmoeten op beurzen en congressen, vanwege de coronacrisis. Dit zijn juist de plekken en momenten waar ‘ontmoeting’ centraal staat. Niet alleen tussen zorgverleners onderling, ook tussen zorgverleners en Zorg voor Beter.

Gelukkig lijkt het erop dat daar deze zomer verandering in komt. De vaccinaties brengen wat lucht en er kan weer steeds meer. De Florence Nightingale Fair in juli wordt een test om te kijken of dit coronaproof weer kan. Duidelijk is dat er minder mensen aanwezig kunnen zijn in verband met de afstandsregels. Maar we moeten ook niet vergeten dat misschien nog niet iedereen deze zomer al klaar is voor een terugkeer naar de beursvloeren.  

Zomertour

Op Zorg voor Beter vroegen we onlangs of jullie het interessant zouden vinden als we de zomertour van vorig jaar nog een keer herhalen. Hierop kwam een overweldigend 'ja!'. Dus ook deze zomer gaat Zorg voor Beter naar de zorg toe, in plaats van andersom.  

Wat is de Zomertour?

We komen langs met onze zomertourstand, waar je al je vragen over Zorg voor Beter kan stellen aan Elly. We hebben informatie over speciale thema’s op Zorg voor Beter en je kunt je eigen Zorg voor Beter-Zomertourfoto maken in zomerse sferen. 

Aanmelden

Wil je dat we ook bij jouw locatie langskomen? Meld je dan aan voor de Zorg voor Beter Zomertour en vul het onderstaande formulier in.

Meld je aan

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op Zorg voor Beter? Lees dan eerst de spelregels door.