Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Palliatieve Zorg

Nieuwe Free Learning over omgaan met overlijden cliënt 29/07/2020

Als zorgverlener sta je dagelijks dicht bij het leven, maar ook bij de dood.  Hoe ga je om met de dood van een cliënt? Hoe verweef je het overlijden van een cliënt in je leven? Van een cliënt waar je misschien ‘iets mee had’, of die je deed herinneren aan een dierbare?

In deze nieuwe Free Learning van LOCOmotion maak je kennis met drie zorgverleners (thuiszorg, ziekenhuis en gehandicaptenzorg) die hun inspirerende verhalen delen in het licht van recente inzichten over het omgaan met de dood en rouw. De Free Learning bestaat in totaal uit 19 vragen.

De Free Learning duurt ongeveer 30 minuten. Deze module kan veel losmaken, het gaat immers over een heftig onderwerp. Daarom is het misschien verstandig om de module niet alleen te doen.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op Zorg voor Beter? Lees dan eerst de spelregels door.Reacties

Annemarie Klaassen 5/8/2020

Net de e-learning over rouw gemaakt. Wat een prachtige e-learning is dit. Ik had, moet ik eerlijk zeggen wel wat moeite met de beoordeling van de vragen, aangezien de antwoorden grotendeels nooit goed of fout zijn, maar eigen ervaring en eigen wijze van verwerking. Maar dat doet zeker niet af aan de waardevolle module! Een aanrader voor alle zorgverleners zowel intramuraal als in de thuiszorg!