Naar hoofdinhoud Naar footer

Online intervisie: hoe geef je het thema migratieachtergrond vorm in je dementienetwerk?

Datum/tijd

Dinsdag 20 februari 2024 van 11.00 uur tot 12.30 uur

De komende maanden biedt het programma Implementatie Zorgstandaard Dementie boeiende bijeenkomsten aan rond het thema 'mensen met dementie met een migratieachtergrond’. Ontdek diverse netwerken die inspirerende ervaringen en methodieken delen over het werken met het thema 'migratieachtergrond en dementie'. Een podium voor het delen van inzichten en het opdoen van inspiratie. De eerste bijeenkomst is een online intervisie.

Tijdens deze online bijeenkomst ga je in kleinere groepjes uiteen. Iedere deelnemer heeft de mogelijkheid om in twee rondes vragen uit de praktijksituatie in te brengen. Samen wordt een vraagstuk gekozen om advies op te geven. 

Voor wie?

Deze laagdrempelige online intervisie sessie is bedoeld voor netwerkcoördinatoren en casemanagers die zich bezighouden met het thema migratie. In kleine groepen ga je met praktijkvragen aan de slag, samen geven we de vragensteller collegiaal advies.

Praktische informatie

  • Datum: 20 februari
  • Tijd: 11:00 - 12:30
  • Locatie: Online

Netwerken en kennis delen: Jouw kans!

De bijeenkomsten gaan verder dan alleen luisteren naar goede voorbeelden. Het is een interactieve gelegenheid om te netwerken, vragen te stellen en ideeën uit te wisselen. Samen werken we vanuit de Zorgstandaard aan een inclusieve en kwalitatieve zorg voor mensen met een migratieachtergrond en dementie.

Locatie

Online

Aanmelden

Deze bijeenkomst is onderdeel van een reeks bijeenkomst over het thema Mensen met dementie met een migratieachtergrond. Meld je nu aan voor alle of één van de bijeenkomsten op de Agenda - Zorgstandaard Dementie. Ontdek diverse netwerken die inspirerende ervaringen en methodieken delen over het werken met het thema 'migratieachtergrond en dementie'. Een podium voor het delen van inzichten en het opdoen van inspiratie.

Deel deze pagina via: