Naar hoofdinhoud Naar footer

Workshop aandachtsvelders: Samen met je team aan de slag met infectiepreventie

Datum/tijd

Donderdag 14 december 2023 van 15.00 uur tot 16.30 uur

Als aandachtsvelder of contactpersoon infectiepreventie in de ouderenzorg heb je speciale aandacht voor hygiënisch werken en het voorkomen van infecties. Hoe maak je je team warm voor het onderwerp? Tijdens deze workshop gaan we hiermee aan de slag.

Hoe motiveer ik mijn team? En hoe houd ik mijn collega’s gemotiveerd? Dat wil iedere aandachtsvelder weten. 

Zoek jij ook naar inspiratie en handvatten om met je team aan de slag te gaan? Kom dan naar deze digitale workshop die V&VN verzorgt vanuit het programma Samen werken aan infectiepreventie

Wat leer je?

Aan het einde van de workshop:

  • Weet je wat jij kunt doen om het vlammetje onder je collega’s brandend te houden en weet je wat daarbij belangrijk is.
  • Heb je nieuwe inspiratie opgedaan uit de tips en ervaringen van collega’s. 
  • Heb je twee praktische werkvormen geleerd om direct samen met je team te doen.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor professionals in de ouderenzorg die als aandachtsgebied hygiëne en infectiepreventie hebben. Zoals aandachtsvelders of contactpersonen infectiepreventie. 

Schrijf je nu in

Meld je aan voor deze workshop met dit online formulier. Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Na inschrijving ontvang je per e-mail een link voor deelname aan de workshop. 

Nicolet van Eerd en Patricia van den Brink (ZiP company) werken in opdracht van V&VN al jaren met verpleeghuizen samen rond het thema infectiepreventie. Zij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van aandachtsvelders en ze weten uit ervaring dat werken aan hygiëne en infectiepreventie een lange adem vraagt. Zij begeleiden deze workshop.

Type evenement

Online

Locatie

Online

Deel deze pagina via: