Naar hoofdinhoud Naar footer

Zo werken we samen aan liefdevolle zorg #Dementie Lenteweek

Datum/tijd

Donderdag 11 april 2024 van 10.00 uur tot 11.30 uur

Waar moet een goede samenwerking tussen bewoners, naasten en zorgmedewerkers aan voldoen? De kenmerken die belangrijk zijn in deze samenwerking noemt zorgorganisatie Topaz bouwstenen. Samen met onderzoekers van Leyden Academy on Vitality and Ageing hebben zij de rollen en verwachtingen voor een goede samenwerking onderzocht. Het resultaat zijn de bouwstenen. Daarnaast hebben zij inzicht in rollen en verschillende manieren van kijken (visies).

Deze kennis deelt Topaz met jou in deze sessie. Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek hoe je de bouwstenen in de praktijk kunt gebruiken. Met welke praktische ideeën ga jij morgen al aan de slag?  

Wanneer?

Donderdag 11 april van 10.00-11.30 uur (online)

Voor wie?

De Dementie Lenteweek is met name bedoeld voor zorgmedewerkers, mantelzorgers, helpenden, gastvrouwen, vrijwilligers(coördinatoren), beleidsadviseurs en andere geïnteresseerden in dementiezorg en -ondersteuning. 

De Dementie Lenteweek 2024

Deze webinar wordt door zorgorganisatie Topaz aangeboden en is onderdeel van de Dementie Lenteweek 2024. De Dementie Lenteweek wordt georganiseerd door het Kennisnetwerk Dementie. Dit netwerk bestaat uit de volgende zorgorganisaties: AxionContinu, Pleyade, SZMK, Topaz, WZH en ZHGA. Vilans faciliteert het netwerk en deze lenteweek. Bekijk het hele programma van deze week.

Aanmelden

Via het evenementenportaal  

Let op: Inschrijving verloopt via onze evenemententool, met het verzoek een account aan te maken. Dat doe je eenmalig, om het je nadien makkelijker te maken in te schrijven voor alle Vilans-evenementen. De eerste keer dat je inschrijft kan het tot 2 dagen duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de aanmelding te voltooien. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Locatie

Online

Deel deze pagina via: