Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Gezocht: nieuwe bestuursleden NGN // 14/12/2020

Bent u gepassioneerd voor uw werk op de geheugenpoli? Denkt u dat kennis en ervaringen met elkaar delen de Nederlandse poli’s alleen maar beter maakt? Vindt u het leuk om in een enthousiast en heel gezellig team samen te werken? Dan gaat u zich vast helemaal thuis voelen in het NGN-bestuur!Het NGN-bestuur bestaat uit 10 enthousiaste geheugenpoli-medewerkers die bij elkaar zo ongeveer alle voorkomende disciplines op de geheugenpoli vertegenwoordigen, en 2 enthousiaste coördinatoren vanuit Vilans.

De meeste bestuursleden zitten inmiddels al vijf jaar in het NGN-bestuur, en hoewel eigenlijk niemand wil stoppen (het is te leuk!), denken we wel dat het verstandig is om toch wat te verversen, met het oog op de langere termijn.

Wat doen NGN-bestuursleden?

  • Bijwonen van de vergaderingen, 6 per jaar 2 uur, waarvan 3 online en 3 op het kantoor van Vilans inclusief heel goede soep en broodjes.
  • In duo’s het trekken van de werkgroepen (Online activiteiten, Onderzoek, Patiënteninformatie, Dementievriendelijk ziekenhuis en Kwaliteit). De werkgroepen zijn aangevuld met collega’s uit het veld.     
  • Ongeveer 1x per twee jaar met de helft van het bestuur het jaarlijkse NGN-congres op inhoud organiseren (we werken samen met een congresbureau voor praktische zaken).
Wilt u meer weten? Neem contact op met 1 van de bestuursleden via onze website.