Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Werkplezier

Welke kennis heb jíj echt nodig? 18/01/2023

De kracht achter het kennisplein Zorg voor Beter is Vilans: dé kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning. Vilans biedt zowel kennis als praktische tools aan, zodat jij je werk goed kunt uitvoeren. En de cliënt de beste zorg krijgt.

Welke onderwerpen en kennisvragen vind jij het meest belangrijk? En welke extra vragen heb jij? Een kennisvraag is een vraag waarover jij denkt dat meer kennis moet komen. 

Met jouw antwoorden kun je verschil maken! Wij kijken welke vragen zorgprofessionals het meest belangrijk vinden. Dan kunnen we wetenschap en onderwijs beter laten aansluiten op de vragen in de praktijk. Zo zorgen we samen dat zorg en ondersteuning beter worden. Juist voor de mensen met een zorgbehoefte, in de ouderenzorg én in de gehandicaptenzorg.

Doe je mee?

Je kunt een cadeaubon van € 20,- winnen. We verloten er 20 onder de deelnemers.

Op deze manier brengt Vilans in kaart wat het sterkst speelt onder zorgprofessionals. Zodat wetenschap en onderwijs beter op elkaar aansluiten op de vragen uit de praktijk. Want samen zorgen we dat zorg beter werkt!

Meer informatie

De vragenlijst is ontwikkeld voor het programma Kennisinfrastructuur Langdurige Zorg. Heb je vragen over deze vragenlijst? Dan kan je contact opnemen met Mieke van Hamersveld via e-mail: m.vanhamersveld@vilans.nl.

Lees meer

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op Zorg voor Beter? Lees dan eerst de spelregels door.