Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Palliatieve Zorg

Oproep: Samenwerkingsverhalen in de palliatieve zorg 25/11/2019

Op dit moment missen er op www.levenseindeverhalen.nl verhalen over de samenwerking tussen vrijwilligers en professionals in de palliatieve zorg. Dit maakt dat er geen recht gedaan wordt aan het belangrijke samenspel tussen de vrijwilliger en professional in het bieden van goede zorg aan mensen in de laatste levensfase en hun naasten.

Heb jij hier een mooie ervaring over te vertellen? Of juist een ervaring waarbij de samenwerking niet lekker liep?  Graag willen we contact leggen met mensen die hun eigen ervaring willen delen. Het kan gaan om het delen van een (bestaand) geschreven verhaal, maar er kan ook iemand langskomen voor een interview.
Zou jij je ervaring(en) willen delen? Of heb je een vraag? Neem contact op met Ankana Spekkink: aspekkink@vptz.nl 

Over de verhalenbank

De levenseindeverhalenbank is een project van VPTZ-Nederland binnen de Coalitie van Betekenis tot het Einde, ondersteund door VWS. De verhalen geven een inkijkje in de (soms ook rauwe) werkelijkheid binnen de laatste levensfase. Voor zorgverleners zijn de verhalen een bron van inspiratie en reflectie, voor anderen bieden de verhalen erkenning of herkenning, troost of een aanzet tot een betekenisvol gesprek.

Reageer op deze pagina

JOUW REACTIE
Wil je een link invoegen in de tekst? Zet de link tussen vierkante haken: [www.zorgvoorbeter.nl]