Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Webinar - Geheugenpoli-zorg in tijden van corona // 18/02/2021

Op donderdag 4 maart van 16.00 tot 17.00 uur organiseert het NGN via Microsoft Teams een webinar. Verpleegkundig consulent Vivianne Teeuwen deelt adviezen en voorbeelden op de geheugenpoli in tijden van corona. Daarna vertelt Els Bakker, neuropsycholoog en PHD-student, over de POLAR-studie. Deze studie focust op de psychosociale effecten van corona bij de ziekte van Alzheimer.

Na de presentaties van Vivianne en Els is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Het webinar zal worden opgenomen en op de website van het NGN geplaatst worden, zodat iedereen die niet in de gelegenheid is om deel te nemen aan het webinar, op een later moment de presentatie en discussie kan terugkijken.

Meedoen aan dit webinar kan door u aan te melden bij NGN@vilans.nl, o.v.v. Webinar 4 maart in de onderwerpregel. U krijgt dan enkele dagen voor het webinar een deelname-link toegestuurd.

Zelf een NGN-webinar verzorgen?

Heeft u een interessant, praktisch of innovatief onderwerp waarover u graag actief kennis deelt met uw NGN-collega’s? Dan bent u misschien wel de spreker van het volgende webinar! Laat het even weten aan Annemieke Schipper.

Onderwerpen voor volgende webinars?

Waarover zou u graag een webinar willen volgen? Laat het ons weten, wie weet vinden we een goede spreker over dit onderwerp en wordt dit een NGN-webinar. Laat ook dit weten aan Annemieke Schipper.