Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Webinar - De digitale geheugentest: een oplossing voor mensen met geheugenklachten? // 06/10/2020

Op donderdag 14 januari van 16.00 tot 17.00 uur organiseert het NGN via Microsoft Teams een webinar. Neurowetenschapper en klinisch geriater Hanneke Rhodius van Alzheimercentrum Amsterdam, Amsterdam UMC vertelt over het onderzoek naar de nieuwe online cognitieve test, cCOG, bij bijna vijfhonderd patiënten met geheugenklachten uit Nederland, Denemarken, Finland en Italië.

Na de presentatie van Hanneke is er gelegenheid om via de chat haar vragen te stellen. Het webinar zal worden opgenomen en op de website van het NGN geplaatst worden, zodat iedereen die niet in de gelegenheid is om deel te nemen aan het webinar, op een later moment de presentatie en discussie kan terugkijken.

Meedoen aan dit webinar kan door u aan te melden bij Ruth Pel, o.v.v. Webinar 14 januari. U krijgt dan enkele dagen voor het webinar een deelname-link toegestuurd.

Zelf een NGN-webinar verzorgen?

Heeft u een interessant, praktisch of innovatief onderwerp waarover u graag actief kennis deelt met uw NGN-collega’s? Dan bent u misschien wel de spreker van het volgende webinar! Laat het even weten aan Annemieke Schipper.

Onderwerpen voor volgende webinars?

Waarover zou u graag een webinar willen volgen? Laat het ons weten, wie weet vinden we een goede spreker over dit onderwerp en wordt dit een NGN-webinar. Laat ook dit weten aan Annemieke Schipper.