RSS 2.0
Home Agenda Gratis training ‘Hygiënisch werken: veranderen doe je samen!’

Gratis training ‘Hygiënisch werken: veranderen doe je samen!’

Wil jij samen met je team verbeteren in het hygiënisch werken, maar lukt dit in de praktijk niet altijd? Kom dan naar de gratis tweedaagse training: 'Hygiënisch werken: veranderen doe je samen!'

Juist bij de zorg voor kwetsbare ouderen is hygiënisch werken en infectiepreventie belangrijk. Maar collega’s zijn vaak te druk, denken er even niet aan of het is geen gewoonte in het team. Toch denk je dat het beter kan en moet. 

In twee dagen tijd ontdek je jouw kwaliteiten en valkuilen bij het ondersteunen van verandering in jouw team. Je deelt ervaringen met anderen en oefent concrete vaardigheden om veranderen in je team te stimuleren.

Individuele coaching

Tussen de eerste en tweede dag plannen we persoonlijke coaching in. Hier gaan we verder in op jouw persoonlijke ervaringen en helpen we je op weg om samen met je team een stap in de goede richting te zetten aan de slag te gaan.

Meer weten?

Wanneer

maandag 28 mei 2018

Waar

Exacte locatie volgt nog, Utrecht

Tijd

  • Maandag 28 mei van 10.00 – 16.00 uur (dag 1)
  • Maandag 25 juni van 10.00 – 16.00 uur (dag 2)
  • Tussen de twee trainingsdagen is er een coachingsgesprek

Voor wie

Voor mbo-, hbo- en kwaliteitsverpleegkundigen die in hun team een regierol hebben in veranderprocessen met het team op het gebied van kwaliteit of op het gebied van hygiëne.

Kosten

Gratis 

Aanmelden

Meld je nu aan

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Bekijk nieuwsbrieven