RSS 2.0
Home Agenda Bijeenkomst 'Verminder onnodige registraties'

Bijeenkomst 'Verminder onnodige registraties'

Kom naar de bijeenkomst 'Minder papier, meer tijd voor zorg!'Wil je ook onnodige registraties in kaart brengen en snel terugdringen? Kom dan dinsdag 27 maart naar de bijeenkomst 'Minder papier, meer tijd voor zorg!' en ga zelf aan de slag.

Tijdens de bijeenkomst lichten we de toolkit 'Minder papier, meer tijd voor zorg' toe en gaat een afvaardiging van een zorgteam er zelf al mee aan de slag. Na deze bijeenkomst kunnen teams zelfstandig aan de slag met onnodige registraties in kaart te brengen en duurzaam en verantwoord af te schaffen.

Voor zorgteams

Voor zorgteams, verzorgenden, verpleegkundigen, teamleiders, kwaliteitsfunctionarissen, beleidsmedewerkers en managers

Kosten

495 euro per team (van 5 personen, bijvoorbeeld een teamleider, beleids- kwaliteitsfunctionaris en 2-3 verpleegkundigen en/of verzorgenden)

Meld je snel aan!

Meld je nu aan!

Alles over minder registreren

Toolkit: minder papier - meer tijd voor zorg

Vilans heeft toelichting op de toolkit 'Minder papier, meer tijd voor zorg!'In het kader van het programma ‘Aanpak verspilling in de zorg’ heeft Vilans een toolkit ontwikkeld die teams helpt bij het duurzaam en verantwoord afschaffen van onnodige registraties. Samen met het team inventariseer je eerst welke registraties er zijn. Daarna kijk je welke nodig of onnodig zijn, en maak je een top 3 van welke registaties je wilt afschaffen.

De toolkit bestaat uit:

Zelf aanschaffen: Post-its en Stickertjes

De Toolkit is voor 60 euro via de Vilans webwinkel te bestellen.

Wanneer

dinsdag 27 maart 2018

Waar

Utrecht

De exacte locatie wordt op een later moment bekend gemaakt

Tijd

Van 13.30 - 16.00 uur

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Bekijk nieuwsbrieven