Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Online lentefestival Dementie


Hoe ga je om met onbegrepen gedrag en pijn bij dementie? Op welke manieren kunnen we de dementiezorg en –ondersteuning toekomstbestendig maken? Van welke praktijkervaringen kunnen we leren? Het Kennisnetwerk Dementie organiseert op donderdagmiddag 2 juni een online Lentefestival waarin je antwoorden krijgt op deze vragen.

Praktische informatie

Datum: donderdag 2 juni 2022
Tijdstip: van 13.00 tot 17.00 uur
Waar: online
Organisator: Kennisnetwerk Dementie
Kosten: gratis
Aanmelden: via deze link
Meer informatie: via deze link 

Je volgt het programma helemaal online via je eigen laptop. Ongeveer een week van tevoren ontvang je een Zoom-link. Die geeft je toegang tot het festival. Daar kun je zelf kiezen welke workshops je gaat bijwonen. Dat hoef je dus niet apart aan te geven op het aanmeldformulier.

Wat kun je verwachten?

  • Interessante workshops: een leuke combinatie tussen kennis delen en plezier hebben met elkaar. Een complete festivalmiddag boordevol inspiratie.  
  • Boeiende onderwerpen zoals onbegrepen gedrag, pijn bij dementie en ideeën over de toekomst van de dementiezorg.  
  • Theo Schouwerwou is de host van het Lentefestival. Je kent hem wellicht van Oudtopia. We verzekeren: je gaat gegarandeerd met een lach op je gezicht naar ‘huis’.  
  • Genoeg ruimte om mede-professionals online te ontmoeten.  
  • Kan je niet de hele middag? Geen probleem, stap in en uit wanneer je wilt. 

Wat is het Kennisnetwerk Dementie?  

Het Kennisnetwerk Dementie is een lerend netwerk en bestaat uit acht organisaties. Atlant, Avoord, Axion Continu, Pleyade, Marga Klompé, Topaz, Woonzorgcentra Haaglanden (WZH) en Zonnehuisgroep Amstelland (ZHGA). Vilans ondersteunt het netwerk. Het lerend netwerk bestaat al een aantal jaar. De organisaties delen goede voorbeelden met elkaar en wisselen ook vragen over de dementiezorg en –ondersteuning met elkaar uit.

Wanneer

donderdag 02 juni 2022

Waar

Online