Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Medicatie-café: Alles wat je wilt weten over medicatieveiligheid

Op donderdag 15 september organiseren we voor de vijfde keer het Medicatie-café. Speciaal voor medewerkers die álles willen weten over medicatieveiligheid. Er is al heel veel over gesproken en geschreven, maar toch blijft het werken met medicijnen foutgevoelig en risicovol. Bij medicatieveiligheid gaat het om veilige zorg voor de cliënt én om veilig werken voor de medewerker.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 15 september 2022
  • Tijdstip: van 14.00 tot 15.00 uur
  • Waar: online
  • Kosten: kosteloos
  • Aanmelden: via deze link
Tijdens dit café gaan we met elkaar in gesprek over medicatieveiligheid, onder leiding van Antoinette Bolscher, expert medicatieveiligheid bij Zorg voor Beter en voorzitter van het Platform medicatieveiligheid. Je kunt je vragen stellen aan haar, we delen ervaringen maar ook dilemma's, en bespreken hoe je daarmee kunt omgaan in de praktijk.
 
Meld je nu aan voor dit Medicatie-café. Er kunnen maximaal 30 mensen deelnemen. Hebben 30 mensen zich aangemeld? Dan kan je jezelf op de wachtlijst zetten. Na inschrijving ontvang je per e-mail een link voor deelname aan het online café. Neem bij vragen contact op via infozorgvoorbeter@vilans.nl.

Waar

Online

Wanneer

donderdag 15 september 2022