Naar hoofdinhoud Naar footer

Congres ‘Waardigheid en trots voor de toekomst’: kom je ook?

Gepubliceerd op: 19-04-2023

Houd maandag 3 juli alvast vrij in je agenda, want dan vindt het congres ‘Waardigheid en trots voor de toekomst’ plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. Kom die dag kennis en inspiratie opdoen en leer van jouw collega-zorgprofessionals.

We hebben samen al veel bereikt. Nu is het tijd om vooruit te kijken naar goede verpleegzorg voor de toekomst. We weten nu al dat hier anders georganiseerde zorg voor nodig is, ouderen bijvoorbeeld graag langer thuis blijven wonen. Daarnaast wordt het door vergrijzing steeds lastiger om zorg te blijven geven zoals we dat nu gewend zijn.  

Wat gaan we doen?

Er is al veel inspiratie en veranderkracht aanwezig in de zorgsector. Door goede voorbeelden en kennis uit te wisselen vinden we sneller uit wat werkt. Daar komen de volgende vragen uit: hoe kun je bijvoorbeeld intensiever samenwerken met vrijwilligers en naasten? Welke zorghandelingen kun je met mantelzorgers uitvoeren? Wat betekent het om verpleegzorg thuis te geven? Welke rol kan technologie daarin hebben, en welke rol juist niet? Hoe zorg je er met elkaar voor dat toekomstige collega’s graag bij jullie zorgorganistie komen werken?  

Daarover, en nog veel meer, gaan we met elkaar in gesprek tijdens het congres. Tijdens het congres zullen er bekende en inspirerende sprekers zijn, worden er workshops gegeven en wordt er een kennisfestival georganiseerd. Je zult tips en adviezen krijgen om zelf mee aan de slag te gaan en je gaat nieuwe connecties maken. 

Benieuwd geworden naar het congres? Klik voor mee informatie en het aanmelden op deze link.

Deel deze pagina via: