Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Beurs Zorgtotaal 2017

Op 14, 15 en 16 maart 2017 vindt Zorgtotaal weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Zorgtotaal is de grootste totaalbeurs voor professionals in de intra- en extramurale zorg. Op deze tweejaarlijkse vakbeurs tonen exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten.

Zorgtotaal beursWanneer

dinsdag 14 maart 09.30 - 16.30 uur
woensdag 15 maart 09.30 - 16.30 uur
donderdag 16 maart 09.30 - 16.30 uur

Waar

Jaarbeurs, Utrecht

Voor wie

Professionals in de intra- en extramurale zorg

Kosten

Het bezoek aan de beurs is gratis na het online registreren bij Zorgtotaal. De registratiemodule vind je op de website.

Programma

Zorgtotaal is hét platform voor professionals werkzaam in de zorg. Maak kennis met de laatste oplossingen, neem deel aan lezingen, demonstraties en simulaties en ontmoet je vakgenoten. Verspreid over verschillende zalen zijn er tijdens de beurs de gehele dag lezingen en congressen bij te wonen over een breed aantal onderwerpen. Bekijk het hele programma op de website.

Sanne van der Weegen (adviseur Vilans) spreekt tijdens het congres over technologie in de langdurige zorg. “Er is steeds meer mogelijk door middel van technologie, ook in de zorg. In deze presentatie zullen we een aantal praktische voorbeelden geven van technologie in de langdurende zorg en tips voor de implementatie”.

Hannie Treffers (directeur programmamanagement Vilans) verzorgt een inhoudelijke bijdrage over de professionele rol van verpleegkundigen en verzorgenden: pijler van waardigheid en trots.

Cecil Scholten (expert bij Vilans) spreekt tijdens het congres over intimiteit en seksualiteit in het verpleeghuis. Intimiteit en seksualiteit blijven gedurende het hele leven basisbehoeftes van mensen, óók als ze al op leeftijd zijn. Daar krijg je als professional in de zorg dus ook mee te maken. Maar het onderwerp is vaak nog taboe. De workshop levert meer zicht op de achtergronden en geeft ervaringen uit de praktijk en concrete tools om het onderwerp bespreekbaar te maken.

 

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.