Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Beurs Zorg & ICT 2017

Zorg & ICT is het kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. De vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. De beurs is 14, 15 en 16 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Zorgprofessionals vinden er de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg.

Wanneer

dinsdag 14 maart 09.30 - 16.30 uur
woensdag 15 maart 09.30 - 16.30 uur
donderdag 16 maart 09.30 - 16.30 uur

Waar

Jaarbeurs, Utrecht

Voor wie

Zorg & ICT is interessant voor onder andere directie en algemeen management, adviseurs/consultants, ICT managers, ICT medewerkers en ICT consultants die werkzaam zijn bij of voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg en overheden.

Kosten

Het bezoek aan de beurs is gratis na het online registreren bij Zorg &ICT. De registratiemodule vind je op de website.

Programma

Zorg & ICT reikt alle handvaten aan om inspiratie en informatie op te doen voor het verbeteren van zorgprocessen en -toepassingen. Verspreid over verschillende zalen zijn er de gehele dag seminars bij te wonen over een breed aantal onderwerpen met als hoofdthema ‘De patiënt als partner. Bekijk het hele programma op de website.

Vanuit Vilans zullen Doortje Boshuizen en Sandra Suijkerbuijk tijdens de Zorg & ICT beurs op 14 maart een inhoudelijke sessie verzorgen: ‘Ken uw klant!’. Bij veel huisartsen kun je steeds meer online regelen of gegevens inzien, toch blijft het gebruik van deze diensten vaak achter. Biedt jij je patiënten online diensten aan? Of ben je ontwikkelaar van een patiëntportaal? Vilans zocht uit wat patiënten belangrijk vinden. Laat je tijdens deze sessie inspireren door wensen van patiënten.

 

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.