Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Workshop Seksualiteit en intimiteit in de zorg

Wat is het belang van intimiteit, nabijheid en seksualiteit in de zorg, in het leven van je cliënten, en welke dilemma’s roepen ze op in de dagelijkse praktijk? Deze nieuwe workshop wordt op dinsdag 10 oktober gegeven door de trainingswinkel van het Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen.

Mensen verlangen naar intimiteit en nabijheid. Ook als zij op leeftijd, kwetsbaar of ziek zijn. Dit verlangen kan zich vertalen in een verlangen naar seks. Hoe ga je als medewerker in de zorg om met deze verlangens? Vind je het lastig om het bespreekbaar te maken, ook al merk je dat je cliënt er mee zit en signalen geeft? Wat is het belang van intimiteit, nabijheid en seksualiteit in de zorg, in het leven van je cliënten, en welke dilemma’s roepen ze op in de dagelijkse praktijk? Wat is de meerwaarde voor je cliënt en hun naasten van het aandacht geven aan genoemde thema’s? Wat voegt het toe aan hun mentaal welbevinden?

Op 10 oktober  a.s. kun je deelnemen aan deze interessante workshop! In de workshop krijgen deelnemers inzicht, handvatten en concrete tips hoe met deze thema’s om te gaan.

Wanneer en waar?

Dinsdag 10 oktober, 13.00-16.00 in Woerden

Kosten

100,- (professionals) en  75,- (vrijwilligers).

Meer informatie een aanmelden

Workshop Seksualiteit en intimiteit in de zorg op de website van de Trainingswinkel Netwerk Levensvragen

Indien deze workshop interessant is voor je hele team, is een in company-variant ook mogelijk.

Lees meer op Zorg voor Beter