Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Workshop: 'Levenskunst tot Stervenskunst'

In het sterven kunnen mensen worstelen met vragen rond vasthouden en loslaten. Of bijvoorbeeld, geloven en weten. Welke vaardigheid en houding van de vrijwilliger of zorgprofessional zijn hierbij heilzaam? De introductieworkshop 'Levenskunst tot stervenskunst' zoemt in op de laatste levensfase. Hoe kun je stervenden en/of naasten steunen? Ook in praktische zin.

levenseindeTijdens de workshop krijg je inzicht hoe levensvragen en zingeving een rol spelen tijdens het leven en sterven. Je maakt kennis met verschillende handvatten waarmee je stervenden en hun naasten kan ondersteunen. Specifiek aandacht is er voor het model van Carlo Leget. Een model rond 5 spanningsgebieden die zowel kunnen spelen bij leven als bij sterven.

Wanneer

Dinsdag 7 november 2017, 13.00 tot 16.00.

Waar

Woerden (Houttuinlaan 5)

Voor wie

De workshop is bedoeld voor mensen - professionals, vrijwilligers, naasten - die concreet te maken hebben met stervenden en hun naasten.

Kosten

100 euro (professionals) of 75 euro (vrijwilligers)

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van de trainingswinkel van het Expertisenetwerk Levensvragen en ouderen.

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.