Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Waardigheid en trots-congresdagen 2017

Op maandag 3 en dinsdag 4 juli zijn alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg in Nederland van harte welkom op de Waardigheid en trots-congresdagen. Neem als bezoeker deel aan de onomkeerbare beweging in de verpleeghuiszorg die zich kenmerkt door waardigheid voor bewoners en professionals de ruimte biedt om met trots hun vak uit te oefenen. Op beide dagen gaat het om de vernieuwing en hoe je de vernieuwing kunt vasthouden. In meer dan 70 sessies ervaringen en geleerde lessen gedeeld.

Waardigheid en trots Congresdagen 2017Wanneer

Maandag 3 juli en dinsdag 4 juli 2017

Waar

NBC Congrescentrum, Nieuwegein

Voor wie?

Alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg.

Kosten

Het bezoeken van het Waardigheid en trots-congres is kosteloos.

Aanmelden

Meld je nu aan.

Programma

Als bezoeker kun je kiezen voor deelname op beide dagen, op één dag of op één of meerdere dagdelen. De programma’s op 3 en 4 juli worden ingedeeld in verschillende programmalijnen. Naar verwachting is het grootste deel van het programma in de eerste week van juni bekend. Onderwerpen die in ieder geval aan bod komen zijn de toepassing van het kwaliteitskader, seksualiteit en intimiteit en de betekenis van zelfsturend werken voor zorgprofessionals. 

Meer informatie vind je op de website van Waardigheid en trots.

Lees meer op Zorg voor Beter

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.