Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Vilans KICK-protocollendag

Tijdens deze Vilans KICK-protocollendag op vrijdag 16 juni ga je aan de slag met de vraag hoe je protocollen voor meer doelen gebruikt. Bijvoorbeeld als je meer aandacht wilt besteden aan hygiëne binnen de organisatie. Of als je beter met elkaar wilt samenwerken. Het programma bestaat uit lezingen en praktische workshops.

Een protocol helpt je wanneer je een handeling lang niet hebt uitgevoerd of wanneer je op de hoogte wilt blijven van de laatste zorgontwikkelingen. Maar protocollen kun je voor meer doelen gebruiken dan je denkt. Door ze breder in te zetten verbeter je de zorg voor de cliënt en professional.

Wanneer

Vrijdag 16 juni 2017

Waar

Beatrixgebouw Jaarbeurs in Utrecht

Voor wie

Iedereen die werkt met Vilans KICK-protocollen, maar ook voor iedereen die is geïnteresseerd in de protocollen en vrijblijvend meer informatie wil hebben

Kosten

€195,- voor leden en €225,- voor niet-leden

Aanmelden

Meld je nu aan.

Programma

Het programma met lezingen en workshops volgt in maart.

Lees meer over de Vilans KICK-protocollen

Vilans ontwikkelt, onderhoudt en beheert protocollen sinds 1996 voor 400 zorgorganisaties en onderwijsinstellingen. Vilans kan de verschillen tussen protocollen, richtlijnen en andere actuele informatie snel in kaart brengen en analyseren. Ze weten waar medewerkers tegenaan lopen bij het toepassen. Lees meer over hoe Vilans KICK-protocollen opleidingen en instellingen helpen.

 

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.