Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Themabijeenkomst valpreventie 'integrale aanpak'

Voor een succesvol valpreventieprogramma is een gefaseerde en multifactoriële aanpak nodig. Het is dan ook van belang dat uitvoering wordt gedaan door een deskundig multidisciplinair team waarin verschillende disciplines elkaar weten te vinden, inhoudelijk bekwaam zijn, planmatig te werk gaan en op de juiste manier PR en communicatie weten in te zetten.

valpreventieWil je lokaal en multidisciplinair aan de slag met valpreventie? Kom dan naar de themabijeenkomst. Je leert hier over het opzetten van lokale valpreventie-activiteiten in een multidisciplinaire setting.

Wanneer

Dinsdag 10 oktober

Waar

Vergadercentrum 'Seats2meet', Stationsplein 49, Amersfoort

Voor wie

Zorgprofessionals die zich bezig houden met valpreventie, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, praktijkondersteuners, (wijk)verpleegkundigen, zorgcoördinatoren en beleidsmedewerkers.

Kosten

€75,- exclusief btw

Aanmelden

Meld je nu aan

Programma

Het programma gaat in op het thema valpreventie bij een integrale aanpak. Na een plenaire presentatie over een geïmplementeerde integrale valpreventie-aanpak, komen de integrale aanpakken van GGD Amsterdam, Harten voor Sport en Zorg en Zekerheid aan bod. Bekijk het voorlopige programma.

Lees meer op Zorg voor Beter

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.