Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Themabijeenkomst ‘Aantrekkelijke en toegankelijke dagbesteding’

Mensen met dementie wonen steeds langer thuis. Een zinvolle dagbesteding kan uitkomst bieden, maar soms ontbreekt het nog aan een aantrekkelijk en toegankelijk aanbod. Op 4 september verkent Dementiezorg voor elkaar in de themabijeenkomst ‘Aantrekkelijke en toegan-kelijke dagbesteding’ knelpunten en komen ze tot oplossingen.

Zij laten zich daarbij inspireren door diverse praktijk-voorbeelden. Waar moet je aan denken als het gaat om toegankelijkheid? Is de locatie bereikbaar met het OV, kun je makkelijk reserveren, is er meer informatie beschikbaar?

Wanneer

4 september 2017, 13:30 – 16:30 uur

Waar

Vilans, Catharijnesingel 47, Utrecht

Voor wie?

Professionals die werken met mensen met dementie

Kosten

Deelname is gratis

Aanmelden

Meld je direct aan

Programma

Er komen diverse praktijkvoorbeelden aan bod. Denk hierbij een toegankelijkheid van een locatie. Van 13.00  tot 16.30 uur verkent Dementiezorg voor elkaar knelpunten en komen ze tot oplossingen. Wilco Kruijswijk van Movisie en Claudia van der Velden van het Trimbos-instituut zijn de sprekers op deze bijeenkomst.

Lees meer op Zorg voor Beter

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.