Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Topcare symposium Kennisontwikkeling voor de ouderenzorg

Ben je nieuwsgierig hoe onderzoeken vanuit vraagstukken uit de praktijk vorm krijgen? Bijvoorbeeld op het terrein van Korsakov, Huntington, geriatrische revalidatie en dementie? Bezoek dan het Topcare-symposium Kennisontwikkeling voor de ouderenzorg: chemie tussen wetenschap en praktijk.

topcare-congresWanneer

Maandag 20 november 2017, 09.30 – 16.30 uur

Waar

Jaarbeurs Utrecht, Mediaplaza

Voor wie

Zorgprofessionals, onderzoekers en bestuurders van zorgorganisaties en onderzoekers van kennisinstellingen die geïnteresseerd zijn in kennisdelen, kennis ontwikkelen en oplossingen uit de zorgpraktijk

Aanmelden

Meld je nu aan

Kosten

Gratis

Programma

Zorgpraktijk, onderwijs en onderzoek ontmoeten elkaar tijdens het Topcare-symposium Kennisontwikkeling voor de ouderenzorg: Chemie tussen praktijk en wetenschap op 20 november 2017. Professionals uit de zorgpraktijk, onderzoek en onderwijs presenteren hun ervaringen, resultaten en geleerde lessen. In ruim 25 interactieve workshops gaan ze met deelnemers in gesprek over hoe onderzoeken vanuit de verpleeghuiszorgpraktijk vorm krijgen en over hoe je inzichten uit de wetenschap vertaalt naar oplossingen die werken in de praktijk. Onder andere op het terrein van onder andere Korsakov, Huntington, geriatrische revalidatie, gerontopsychiatrie en dementie.
Meer informatie over het programma en de workshop vind je op de website van Waardigheid en Trots.

Lees meer op Zorg voor Beter

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.