Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Studiedag geriatrische revalidatiezorg

De landelijke studiedag Geriatrische revalidatiezorg staat dit jaar in het teken van reflectie. Belangrijk punt is de status van geriatrische revalidatiezorg anno 2017. En hoe wordt de meerwaarde van geriatrische zorg inzichtelijk gemaakt? Dit jaar is er aandacht voor belangrijke knelpunten zoals afbakening GRZ, bekostiging en het meten van kwaliteit. Diverse sprekers praten u bij over recente ontwikkelingen en mogelijkheden. Tijdens het middagprogramma staan er verschillende verdiepende keuzesessies op het programma.

Wanneer

Woensdag 13 september

Waar

Eenhoorn Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 2 in Amersfoort

Voor wie

Specialisten ouderengeneeskunde, revalidatieartsen, huisartsen, klinisch geriaters en andere specialisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, verpleegkundigen en managers in de ouderen-, thuiszorg en chronische zorg, voor zorgverzekeraars en beleidsmakers.

Kosten

€355 p.p. (excl. btw).

Aanmelden

Meld u aan op de website van het Leids Congres Bureau.

Programma

Verschillende experts verzorgen parallelsessies. Expert familieparticipatie Yvonne de Jong van Vilans verzorgt de sessie Samenspel met mantelzorg in de GRZ. Deze interactieve sessie biedt handvatten en tips om mantelzorgers bij de behandeling te betrekken en hen zo goed mogelijk te ondersteunen op weg naar huis.

Het uitgebreide programma vind je op de website van het Leids Congres Bureau.

Lees meer

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.