Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

STIP-trofee voor goede infectiepreventieprojecten

07 september 2017

stiptrofee-hygiene-ouderen

Werk je aan een goed infectiepreventieproject, een scholingstraject, een PR-campagne of andere (bijzondere) actie op het gebied van hygiëne en infectiepreventie? Stichting Trainingen Infectie Preventie heeft een prijsvraag uitgeschreven. Maak kans op de STIP Trofee!

De STIP Trofee is een tweejaarlijkse infectiepreventieprijs voor alle medewerkers uit zorgorganisaties, zoals verpleeg- en verzorgingshuizen. De STIP Trofee heeft tot doel de kennis op het gebied van hygiëne en infectiepreventie in verpleeg- en verzorgingshuizen te verhogen.

Prijzen

Als prijs kun je winnen:

  • Jury prijs: € 1000 ten behoeve van infectiepreventieverbetering
  • Publieksprijs : 1 weekend B&B www.veerpoortdoesburg.nl

Criteria

De inzending moet vooral onderscheidend, dus origineel en creatief én inspirerend zijn. De leden van de STIP Trofee jury beoordelen of een inzending voldoet aan onderstaande toetsingscriteria:

  • De mate van infectiepreventie voor bewoner/cliënt
  • Haalbaarheid binnen de organisatie
  • De effectiviteit van de implementatie
  • Rekening houdend met omgeving en milieu
  • Duurzaam (dwz. richting goed en langer bruikbaar, continuïteit)
  • Kostenaspecten
  • Voorbeeldfunctie
  • Toepasbaarheid voor andere organisaties

Aanmelden en informatie

Om in aanmerking te komen voor de STIP Trofee stuur je je inzending vóór 8 december 2017 naar: trofee@infectiepreventieopleidingen.nl. Je krijgt medio januari 2018 te horen of je inzending genomineerd is. Meer informatie over de STIP Trofee op de website van Stichting Trainingen Infectie Preventie.

Winnaar in februari 2018 bekend

De winnaar van de juryprijs wordt bekend gemaakt tijdens de Werkconferentie Infectiepreventie Kwetsbare Ouderen op 9 februari 2018.

Naast de juryprijs wordt tijdens deze werkconferentie ook de publieksprijs uitgereikt. Genomineerde inzenders worden hiertoe in de gelegenheid gesteld om hun inzending te presenteren tijdens de werkconferentie. De aanwezige deelnemers kiezen vervolgens de winnaar van de publieksprijs!

Lees meer op Zorg voor Beter

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.