Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Bijeenkomst: Verminder onnodige registraties

Kom naar de bijeenkomst 'Minder papier, meer tijd voor zorg!'

Wil je ook onnodige registraties in kaart brengen en snel terugdringen? Kom dan naar de bijeenkomst 'Minder papier, meer tijd voor zorg!' en ga zelf aan de slag.

Tijdens de bijeenkomst lichten we de toolkit 'Minder papier, meer tijd voor zorg' toe en gaat een afvaardiging van een zorgteam er zelf al mee aan de slag. Na deze bijeenkomst kunnen teams zelfstandig aan de slag met onnodige registraties in kaart te brengen en duurzaam en verantwoord af te schaffen.

Voor zorgteams

Voor zorgteams: zorgteams: verzorgenden, verpleegkundigen, teamleiders, kwaliteitsfunctionarissen, beleidsmedewerkers, managers.

Waar en wanneer?

Dinsdag 31 januari, 13:30 – 16:30 uur, in Utrecht (locatie volgt)

Kosten

495 euro per team (van 5 personen, bijvoorbeeld een teamleider, beleids- kwaliteitsfunctionaris en 2-3 verpleegkundigen en/of verzorgenden)

Meld je snel aan!

Meld je direct aan, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Lees meer op Zorg voor Beter

Alles over minder registreren

Toolkit: minder papier - meer tijd voor zorg

Vilans heeft toelichting op de toolkit 'Minder papier, meer tijd voor zorg!'In het kader van het programma ‘Aanpak verspilling in de zorg’ heeft Vilans een toolkit ontwikkeld die teams helpt bij het duurzaam en verantwoord afschaffen van onnodige registraties. Samen met het team inventariseer je eerst welke registraties er zijn. Daarna kijk je welke nodig of onnodig zijn, en maak je een top 3 van welke registaties je wilt afschaffen.

De toolkit bestaat uit:

Zelf aanschaffen: Post-its en Stickertjes

De Toolkit is voor 60 euro via de Vilans webwinkel te bestellen.

toolkit registratielasten