Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Nationaal Congres Veilig Voedsel

Het Nationaal Congres Veilig Voedsel wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Veiligvoedsel.nl. Ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen rondom voedselveiligheid en wil je graag meedenken over hoe veilig voedsel kan worden gewaarborgd? Kom dan 16 februari naar het congres in Zwolle.

Deze editie is een lustrumeditie. Met mooie sprekers, inhoudelijke verdiepingssessies en een humoristische afsluiting.

Wanneer

Donderdag 16 februari 2017

Waar

Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1, Zwolle

Kosten

Er gelden verschillende tarieven (exclusief BTW):

  • Regulier €295,-
  • Intrakoop-lid €179,-
  • Student €69,-

Aanmelden

Meld je direct aan

Programma

Waarop controleert de NVWA en IGZ komend jaar? Hoe zorgt u ervoor dat uw mensen de juiste taken uitvoeren? Hoe borgt u HACCP in kleinschalig wonen? Wie winnen dit jaar de Veiligvoedsel.nl-awards? Genoeg vragen. Op het congres volgen de juiste antwoorden.

Anton François vertelt onder andere over voedselveiligheid in verpleeghuizen – ‘zorg met minder regels’ vanuit het project Waardigheid en Trots. Ook zijn er diverse workshops. Bekijk het volledige programma op de website van Stichting Veiligvoedsel.nl.

Lees meer op Zorg voor Beter

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.