Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Leernetwerk Infectie Preventie voor kwetsbare ouderen

Het Actiz leernetwerk Contactpersonen Infectie Preventie (CIP) start 24 november 2017. Door het volgen van het 4-daagse CIP leernetwerk wordt je dé Contactpersoon Infectie Preventie binnen jouw instelling en vorm je een netwerk met de medecursisten uit andere instellingen.

Naast de noodzakelijke kennis die een Contactpersoon Infectie preventie (CIP) nodig heeft, krijgen de deelnemers vooral veel handvatten voor het vertalen van infectiepreventie naar de werkvloer. Hoe kan ik als contactpersoon collega’s aanspreken, aansturen, hoe draag ik als CIP bij aan verbeterprocessen. Dit betekent kennis van de achtergronden van de infectiepreventiemaatregelen, maar ook oefenen met instrumenten om zaken zichtbaar te maken. Oefenen om wat jij constateert te vertalen naar de beleidsmakers en beslissers in huis. Als afsluiting van deze training presenteren de deelnemers hun opgedane kennis aan collega’s en leidinggevenden tijdens een mini-symposium.

De training is bij ActiZ in Utrecht. De specifieke trainingsdata zijn:

  • Vrijdag 24 november 2017
  • Vrijdag 15 december 2017
  • Woensdag 10 januari 2018
  • Vrijdag 26 januari 2018
  • Vrijdag 16 februari (dagdeel)

De CIP-training kan tevens bij jouw bedrijf op locatie in-company gegeven worden. De data worden in onderling overleg gepland. Bij meer dan 15 deelnemers ontvang je korting. Voor meer informatie info@infectiepreventieopleidingen.nl

Lees meer en meld je aan via de website van STIP

Lees meer op Zorg voor Beter

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.