Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Leergang Gezondheid & Eigen regie

Mensen willen steeds meer regie in de zorg. Zorgverleners staan voor de uitdaging om de zorg beter te laten aansluiten bij de behoeften van de cliënt. Maar hoe stimuleer en faciliteer je dit in je eigen praktijk of werk? Welke rol kun je als professional daarbij spelen? En hoe zorg je ervoor dat je collega’s hierin meegaan? Ontdek het tijdens de leergang Gezondheid & Eigen regie.

Wanneer

De leergang bestaat uit vier dagdelen, op donderdag 14 september, 12 oktober, 9 november en 7 december van 13.00 tot 17.00 uur.

Waar

Omgeving Utrecht, nadere informatie volgt.

Voor wie

Wijkverpleegkundigen, POH’ers, huisartsen en paramedici

Kosten

€ 1.450,- per persoon inclusief btw

Aanmelden

Meld je nu aan.

Programma

De onderwerpen die aan bod komen zijn Identiteit en zorgprofessional, visie op zorg en ruimte voor regie, veranderen in ‘de eigen’ praktijk en samenwerking met partners. Bekijk de flyer voor meer informatie (pdf).

Lees meer op Zorg voor Beter

 

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.