Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Interactieve workshop zorgtechnologie

Hoe pas je technologie toe binnen de gezondheidszorg? Laat je tijdens deze workshop inspireren door een interactieve theatervoorstelling waar Yvonne de Jong en Jan Thie van Vilans de kijkers een spiegel voorhouden en demonstraties van technologie in de praktijk of wissel van gedachten met collega's.

FamiliefabelsTechnologie ontwikkelt zich erg snel binnen de gezondheidszorg. Met technologie krijgt de zorgverlener meer informatie en kan zodoende betere toezichthoudende zorg verlenen. Maar hoe pas je dergelijke technologie nu toe binnen je bestaande zorgproces? Levert het daadwerkelijk efficiency op? Kan iedereen er mee werken? Zien medewerkers wel de meerwaarde ervan, of ervaren zij technologie als een bedreiging voor goede zorg, hun beroep of de privacy? Tijdens de workshop wordt op een interactieve manier gekeken naar deze 'beren op de weg'.

Het event van Ascom en Vilans belooft een bijzondere middag te worden! Na afloop ben je je in grote lijnen bewust van de technologische ontwikkelingen nu en in de nabije toekomst en de impact van die ontwikkelingen op de zorg en op jouw werk. Hopelijk ga je naar huis met een gezonde nieuwsgierigheid naar het toepassen van technologie.

Voor wie?

Zorginhoudelijk betrokkenen.

Waar en wanneer?

31 januari
Gasterij Gagelbosch
Gagelboschplein 200
Eindhoven

3 februari
Coloriet De Hoven
Het Ravelijn 181
Lelystad

Aanmelden

Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via het formulier op de website van Ascom.

Programma

12.00 uur        Ontvangst met lunch
12.45 uur        Welkom
13.00 uur        Theatervoorstelling
14.00 uur        Pauze en demonstraties
14.45 uur        Interactieve sessie
17.00 uur        Afsluiting
18.00 uur        Drankje en hapje