Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Inspiratiebijeenkomst ‘eHealth in de wijk’

Weet jij precies wat eHealth is? Wat jouw zorginstelling, gemeente of organisatie ermee kan? Nee? Je bent niet de enige. Daarom organiseren Vilans, Initiate en gemeente Zeist op 12 oktober in Utrecht de inspiratiebijeenkomst ‘eHealth in de wijk’. Je maakt praktisch, snel en goed kennis met de kansen die eHealth biedt.

Wanneer

12 oktober 2017, 14.00 – 17.00 uur

Waar

Nader te bepalen, in Utrecht

Voor wie

Transitiemanagers, innovatiemanagers en leidinggevenden van wijkteams en wethouders Jeugd/Wmo

Kosten

Deelname is gratis (graag wel aanmelden)

Aanmelden

Meld je aan

Programma

In minder dan drie uur ontdek je de mogelijkheden van eHealth:

  • De gemeente Zeist heeft al volop geëxperimenteerd met de mogelijkheden van eHealth. Zij nemen je mee in de resultaten van hun aanpak ‘Zinvol uitproberen’. Je maakt kennis met een werkwijze waarin professionals door middel van korte experimenten technologie uitprobeerden. Het kan laagdrempelig, voordelig, bewezen succesvol en toch innovatief!
  • Inspiratie rond de mogelijkheden die technologie heeft voor (wijkteam)professionals en voor bewoners/zorgvragers.
  • Sparren met collega’s en ervaringen uitwisselen.
  • De mogelijkheid om aan te haken bij een lerend netwerk dat eHealth daadwerkelijk in gemeenten gaat implementeren. Op 12 oktober vertellen we daar graag meer over.

Lees meer op Zorg voor Beter

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.