Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Netwerkbijeenkomst 'Aanpak antibioticaresistentie in verpleeghuizen'

Het bewustzijn van bestuurders en professionals verhogen en de hygiëne verbeteren. Dat is het doel van het programma ‘Aanpak antibioticaresistentie verpleeghuizen’. Tijdens de netwerkbijeenkomst praten we met elkaar over de inhoud van dit project en delen we kennis en ervaringen met betrekking tot antibioticaresistentie. De eerste bijenkomst vindt plaats op 14 september in Nijmegen. Ben je werkzaam in of voor een verpleeghuis? En wil je samen met je collega’s antibioticaresistentie aanpakken? Meld je dan nu aan voor deze bijeenkomst.

Wanneer

14 september 2017, 16.00 – 19.00 uur

Waar

Nijmegen

Voor wie

Bestuurders, directeuren, beleid- stafmedewerkers, locatiemanagers, deskundigen Infectiepreventie (DIP), specialisten ouderengeneeskunde, leden van de hygiëne en infectiepreventiecommissie, kwaliteitsmedewerkers en managers van verpleeghuizen.

Kosten

Deelname is gratis

Aanmelden

Save the date, aanmelden kan binnenkort.

Programma

Volgt.

Programma Aanpak antibioticaresistentie verpleeghuizen

Het bewustzijn van bestuurders en professionals verhogen en de hygiëne verbeteren. Dat is het doel van het programma 'Aanpak antibioticaresistentie verpleeghuizen'. Het programma is een gezamenlijk project van ActiZ, het RIVM, V&VN, Verenso en Vilans, in opdracht van het ministerie van VWS. Een mix van gedragskundige interventies en praktische hulpmiddelen is het resultaat.

Gesprek aanvragen

Het programma zoekt de samenwerking met verpleeghuizen op. Wil je weten wat jouw verpleeghuis kan verbeteren? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan. Je bekijkt dan samen met het programmateam waar extra ondersteuning nodig is. Heeft jouw verpleeghuis alles op orde op het gebied van infectiepreventie? Doe dan als goed voorbeeld aan het programma mee.

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.