Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Symposium Samen Beslissen met kwetsbare mensen

Samen beslissen geeft mensen meer regie in hun leven. Maar hoe doe je dat? Het symposium 'Samen Beslissen met kwetsbare mensen; een uitdaging' draait om gezamenlijke besluitvorming met mensen die langdurig afhankelijk zijn van professionals en hun naasten. Voor zorgverleners die werken met kwetsbare mensen, zoals ouderen en mensen met een cognitieve of verstandelijke beperking.

Wanneer

Vrijdag 26 januari 2018

Waar

Hogeschool Domstad, Utrecht

Voor wie

Dit congres is gericht op zorgverleners die in hun dagelijks werk te maken hebben met besluitvorming met kwetsbare mensen, zoals ouderen, kinderen, laaggeletterden, migranten, mensen met een cognitieve of verstandelijke beperking en mensen in de GGZ . Daarnaast is het congres ook interessant voor patiënten/cliënten(vertegenwoordigers) onderzoekers en beleidsmakers.

Kosten

Worden op een later moment bekend gemaakt.

Aanmelden

'Save the date'; aanmelden kan binnenkort.

Programma

Meer informatie over het programma volgt. Het Landelijk Platform Gedeelde Besluitvorming organiseert het symposium.

Kijk voor meer informatie op de website van het congres.

 

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.