Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Goed Gebruik Geneesmiddelen Congres 2017

Op donderdag 6 april 2017 organiseert ZonMw het jaarlijkse congres Goed Gebruik Geneesmiddelen: ‘Kennis van nu = inspiratie voor morgen’. De projecten die het GGG-programma heeft gefinancierd beginnen hun vruchten af te werpen. Tijdens dit congres kun je kennis opdoen over de uitkomsten van een aantal van deze projecten.

Daarnaast blikken we vooruit op hoe we samen investeren in de ontwikkeling van de behandeling van morgen. Hoe krijgen we wat nodig is? Op welke wijze gaan we die behandelingen in de klinische praktijk doorvoeren? Tijdens deze congresdag wordt hier vanuit diverse kanten en gebieden aandacht aan besteed. Kom naar het GGG-congres 2017, ontmoet collega’s uit het brede veld van geneesmiddelen en wissel kennis met elkaar uit.

Wanneer

Donderdag 6 april 2017 9.30-18.00

Waar

Beurs van Berlage, Amsterdam

Kosten

Deelname aan het congres is kosteloos. Wel dien je je vooraf in te schrijven. Je kunt je tot donderdag 30 maart 2017, 9.00 uur aanmelden voor het congres.

Let op: Wanneer je zonder opgaaf van reden niet op het congres verschijnt, kan de organisatie een bedrag van €50,- in rekening brengen voor de gemaakte kosten.

Aanmelden

Meld je nu aan

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd voor openbare apothekers, farmaceutisch geneeskundigen, verpleegkundigen en ggz-verpleegkundigen, huisartsen, medisch specialisten, ziekenhuisapothekers, farmaceutisch consulenten, apothekersassistenten, verpleegkundig specialisten (intensive, acute, chronische en preventieve zorg bij somatische aandoeningen) en hart- en vaatverpleegkundigen.

Programma

Het programma is gevarieerd en belicht de resultaten van GGG-projecten en andere innovatieve onderzoeksprojecten. Daarnaast komen ter inspiratie en navolging mooie voorbeelden aan bod van nieuwe initiatieven en ontwikkelingen uit de dagelijkse praktijk.

Kijk voor het hele programma en verdere informatie op de website van het  congres.

Lees meer op Zorg voor Beter

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.