Zorgvoorbeter.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

www.zorgvoorbeter.nl

Onvrijwillige zorg: van machteloosheid naar kracht

Het Centrum voor Consultatie en Expertise(CCE) organiseert een serie middagsymposia voor verzorgenden en andere professionals in de ouderenzorg. De nadruk ligt tijdens deze symposia op machteloosheid die je kan voelen bij onvrijwillige zorg. Hoe kun je in zo’n vastgelopen situatie door een andere bril leren kijken?

CCE ondersteunt zorgprofessionals bij complexe situaties in de langdurige zorg door middel van consultaties. De kennis en ervaring die we met deze consultaties opdoen, delen ze graag met jou via deze symposia.

Waar en wanneer

  • Donderdag 16 maart 14.00 Antropia, Driebergen (inloop vanaf 13.30)
  • Dinsdag 11 april 14.00 Perron 3, Rosmalen (inloop vanaf 13.30)

Voor wie

Voor verzorgenden en andere professionals in de ouderenzorg

Kosten

Kosten voor deelname zijn  € 75,- per persoon.

Programma

Tijdens de symposia vertelt het CCE over hun werkwijze, met wat voor situaties zij te maken krijgen en welke rol ze daarbij spelen. Ook geeft Jos Cuijten, trainer ouderenzorg en dementie, een lezing over gezonde hersenen vs. beschadigde hersenen in de praktijk. Daarna worden er verschillende workshops gegeven rondom onder andere groepsdynamiek, de invloed van prikkels uit de omgeving en in gesprek gaan met familie bij onvrijwilliger zorg.

Kijk voor het hele programma op de website van CCE.

Aanmelden

Meld je direct aan.

Lees meer op Zorg voor Beter

Wil je hierop reageren?

Jouw reactie

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen []. Voorbeeld: [www.zorgvoorbeter.nl] of [http://www.zorgvoorbeter.nl]. Velden met een (*) zijn verplicht.